Superligaen: Optakt og spilforslag til Randers FC-Brøndby


Randers FC 2.25 Uafgjort 3.35 Brøndby 3.05 (Kickoff søndag kl. 17:00)


Det er to vidt forskellige dagsordener, Randers og Brøndby stiller op med søndag eftermiddag. Mens hjemmeholdet gerne skulle have alle tre point for fortsat at have en lille mulighed for at tage sølvet, så skal Brøndby forsøge at følge op på 3-2-hjemmesejren over AGF med en pointgevinst, der i sidste ende kan gøre forskellen på, om traditionsklubben rykker ned i 1. Division eller ej.

Randers må påtage sig favoritværdigheden som Superligaens tredjebedste hjemmehold (25 point i 12 hjemmekampe), mens Brøndby må finde sig i rollen som outsider med en udebanestatistik, der er ligaens dårligste (11 point i 13 udekampe), efter at FCM lørdag slog SønderjyskE i Haderslev. Set i den kontekst og sammenholdt med det faktum, at der er tale om en kamp mellem rækkens nummer tre og 10, så er odds 2.25 mere end fornuftigt på hjemmesejren.

Colin Todds mandskab er fortsat ubesejret i år og har allerede slået BIF to gange i sæsonen - senest 2-0 for en måned siden i Brøndby. Tilbage i september, da holdene mødtes i Randers, endte det med en 3-2-sejr til Hestene. Nicolai Brock-Madsen har scoret i begge kampe, og den store angriber giver odds 3.00 som målscorer for tredje gang i træk mod de gulklædte fra den københavnske vestegn.

RFC afsluttede påsken ved at tage en tur til Haderslev og besejre SønderjyskE 2-0. Et lignende resultat mod Brøndby søndag er ganske realistisk. Endnu en 2-0-sejr til RFC over BIF giver odds 12.00.

Hjemmeholdet må fortsat undvære Lasse Rise, Remco van der Schaaf og Anders Egholm, der alle er skadet. Gæsterne har stadig Martin Bernburg og Franck Semou på skadeslisten. Ingen af de to hold har spillere i karantæne.
 

Spilforslag:
Sats på, at RFC vinder kampen til odds 2.25


Klik her for at spille på kampen mellem RFC og BIF hos Unibet.