Superligaen: Optakt og spilforslag til Randers FC-FC København


Randers FC 3.40 Uafgjort 3.45 FC København 2.05 (Kickoff torsdag kl. 19:00)


Det var en tæt affære, da Randers FC sidst havde besøg af FC København. Mildt sagt. Den 25. august sidste år scorede københavnerne således både udligningsmål og sejrsmål i overtiden, da først Andreas Cornelius og derefter Sölvi Ottesen nettede. 3-2 endte opgøret.

Siden dengang har klubberne mødt hinanden i Superligaen én gang (i Parken), og her havde FCK anderledes styr på sagerne, da hjemmeholdet vandt 2-0. Endnu en gang scorede Superliga-topscorer Andreas Cornelius, mens islandske Ragnar Sigurdsson efter bare 25 minutter cementerede sejren med kampens sidste mål.

Umiddelbart er der ikke meget, der peger i retning af en sejr til hjemmeholdet torsdag aften, og det bliver ikke bedre for RFC, hvis man kigger længere tilbage i tiden. FCK har vundet de seneste fem ligakampe mod Hestene med målscoren 15-4. Kun ét af de seneste 11 indbyrdes opgør i Superligaen er endt med fuld gevinst til jyderne, og den kamp blev spillet for tre år siden (1-0 i Randers).

Omstændighederne gør dog, at Randers går ind til kampen mod de nykårede mestre med begrundet tro på point. Mens Colin Todd & Co. spiller for at beholde tredjepladsen og dermed bronzemedaljerne, har gæsterne fra hovedstaden ikke andet end æren tilbage at kæmpe for, hvilket i de seneste kampe ikke har været nok. Mesterskabet blev sikret via 0-0 i Brøndby, og med 0-2-nederlaget i Parken i søndags mod Esbjerg har københavnerne kun vundet én ligakamp ud af de seneste otte. Fem er endt uafgjort.

Oprykkerne fra Randers har før den næstsidste runde to point ned til AaB på fjerdepladsen, men de lyseblå har kun vundet én ligakamp ud af de seneste seks og fik ørene alvorligt i maskinen søndag eftermiddag i Herning mod formstærke FC Midtjylland. 0-3 tabte RFC i en kamp, hvor gæsterne reelt aldrig var i nærheden af at få point med hjem.

FCK er stadig det hold, der har scoret flest mål i sæsonens Superliga (61), men i de seneste tre ligakampe er det ikke lykkedes Løverne at score så meget som ét mål. RFC kan heller ikke ligefrem siges at være målfarlige for tiden. Ét mål i seks ligakampe taler sit eget tydelige sprog om en offensiv, der er gået fuldstændig i stå. Overvej derfor at satse på under 2.5 mål i kampen til odds 2.00. 0-0 eller 1-1 til henholdsvis odds 12.50 og 7.00 ligner gode bud på kampens resultat.

Hjemmeholdet må undvære karantæneramte Jonas Borring, mens gæsterne har Daniel Jensen og Nicolai Jørgensen i karantæne.
 

Spilforslag:
Sats på, at kampen ender uafgjort til odds 3.45


Klik her for at spille på kampen mellem RFC og FCK hos Unibet