Superligaen: Optakt og spilforslag til Randers FC-FC Nordsjælland


Randers FC 3.10 Uafgjort 3.40 FC Nordsjælland 2.20 (Kickoff søndag kl. 13:00)
 

Det tegner til at blive et meget tæt opgør søndag eftermiddag i Randers, når mestrene, FC Nordsjælland, kommer på besøg for at møde byens oprykkerhold, der sensationelt ligger til at få bronzemedaljer. De to klubber har allerede mødt hinanden to gange i sæsonen - begge gange i Farum - og begge opgør endte uafgjort - henholdsvis 1-1 og senest 2-2. Fem af de seneste otte indbyrdes opgør mellem Randers FC og FCN er i øvrigt også endt uafgjort.

Colin Todd & Co. kan efter to nederlag i træk i ligaen glæde sig over at have spillet sig frem til pokalfinalen i Parken i næste måned takket være to sejre over AC Horsens i semifinalerne, og der bliver brug for selvtilliden i en kamp mod mesterholdet, der ligger syv point over RFC i tabellen. Efter de to nederlag til Brøndby og senest Esbjerg har AaB halet ind på Hestene, og inden den tidlige søndagskamp er det kun fire point, der adskiller RFC fra aalborgenserne, der desuden har en langt bedre målscore.

For første gang i mere end et år måtte FCN finde sig i at gå fra Farum Park som tabere mandag aften, da førerholdet, FC København, vandt 3-2, og det, der var værre for Tigrene, var, at nederlaget betød farvel til drømmene om at kunne forsvare DM-pokalen.

"Det er en rigtig vigtig kamp om andenpladsen, og det er vigtigt, at vi kommer tilbage på vindersporet igen efter mandagens nederlag til FCK", siger FCN-spiller Lasse Petry til klubbens hjemmeside.

Nemt får nordsjællænderne det dog ikke søndag mod et RFC-hold, der har været ganske stærke på hjemmebanen i denne sæson med 25 point for 13 kampe. Så har det historisk været en helt anden fortælling, når kampene er blevet spillet i Farum. Her er det i 12 kampe nemlig aldrig lykkedes RFC at besejre FCN.

RFC har vist betydelige svaghedstegn i de seneste par ligakampe, og under normale omstændigheder ville det tegne til en smal udesejr til Kasper Hjulmands taktisk kloge kollektiv. FCN mangler imidlertid et par nøglespillere, mens hjemmeholdet kan stille i stærkeste start-11'er. Disse forhold samt det faktum, at de to hidtige kampe mellem klubberne i denne sæson har været meget tætte, gør, at vi prøver at satse på uafgjort til odds 3.40.

Hjemmeholdet har ingen spillere i karantæne, mens gæsterne må undvære midtbanegeneralen Nicolai Stokholm og spydspidsen Morten Nordstrand.
 

Spilforslag:
Sats på, at kampen ender uafgjort til odds 3.40


Klik her for at spille på den tidlige søndagskamp mellem RFC og FCN hos Unibet