Superligaen: Optakt og spilforslag til SønderjyskE-OB


SønderjyskE 2.65 Uafgjort 3.40 OB 2.50 (Kickoff søndag kl. 15:00)


Det gik helt galt for SønderjyskE i november, da Haderslev-klubben blev kørt på bagdel og albuer ud af Odense med et 0-5-nederlag til de stribede fynboer. Allerede efter 26 minutter var Lars Søndergaards mandskab bagud 0-3, og derfra var det reelt set kun et spørgsmål om, hvor stort nederlaget skulle være - ikke mindst set i lyset af, at de lyseblå sønderjyder var blevet ramt af to udvisninger i første halvleg.

Helt så galt går det næppe søndag eftermiddag for SønderjyskE, når modstanderen for tredje gang i sæsonen hedder OB. Godt nok bryder SønderjyskE sig ikke om at spille på eget græs, hvor det er blevet til tarvelige otte point i sæsonens 14 kampe, men gæsterne har generelt været rigtig skidt kørende i år og tabte senest 3-4 til AaB på hjemmebane. Kun én sejr har fynboerne fået i forårets otte kampe, og den kom på hjemmebane mod kriseramte AC Horsens.

SønderjyskE er som så ofte før nedrykningskandidat, men klubben fik et kærkomment skud selvtillid i sidste weekend, da det blev til en overbevisende 3-0-sejr på udebane mod nedrykningsrivalerne fra Brøndby. I kampen forinden vandt man desuden 3-1 over Esbjerg, så det lader til at være et mandskab på rette spor, der søndag lunter ind på hjemmebanen i Haderslev.

SønderjyskE har før denne runde tre point ned til stregen, hvor BIF, SIF og ACH ligger à point, mens OB har fire point op til AaB på den Europa League-givende fjerdeplads. Begge hold har altså masser at spille for.

Selvom udeholdet på papiret er en smule stærkere og stiller op til kampen som lille favorit, så gør et kig på formkurven samt karantænelisten, at vi tror på en smal hjemmesejr til SønderjyskE og dermed den tredje sejr i træk til de lyseblå. Overvej eventuelt at satse på en hjemmesejr på 2-1. Som et kuriosum skal det her nævnes, at de to hold i de 20 indbyrdes ligaopgør aldrig har spillet en kamp med færre end to mål. 

Hjemmeholdet har ingen spillere i karantæne, mens gæsterne fra Odense må undvære de karantæneramte Anders Møller Christensen, Marcus Pedersen og Espen Ruud.
 

Spilforslag:
Sats på, at SønderjyskE vinder til odds 2.65


Klik her for at spille på kampe mellem SønderjyskE og OB hos Unibet