Superligaen: Optakt og spilforslag til SønderjyskE-Randers FC


SønderjyskE 2.60 Uafgjort 3.40 Randers FC 2.55 (Kickoff søndag kl. 15:00)


Det var lidt af et påskemirakel, SønderjyskE præsterede skærtorsdag, da nedrykningskandidaterne smadrede Silkeborg 5-0 på udebane. Med et forspring på tre point ned til de to bundpropper, Silkeborg og Brøndby, samt en kamp i hånden (mod Esbjerg) begynder det at lysne en smule for sønderjyderne, der her blot tre dage senere tager imod topholdet Randers FC i egen hule i Haderslev.

Det er dog ikke umiddelbart en fordel for de lyseblå sønderjyder at spille foran eget publikum. Fem sølle point og én sejr er det blevet til i sæsonens 11 hjemmekampe, hvilket gør holdet til det dårligste hjemmehold i rækken. Den eneste sejr hidtil kom i den første runde tilbage i midten af juli, og dengang var det netop søndagens modstander, Randers, der fik læsterlige klø med hele 1-6 i Haderslev.

Det resultat har mærket begge klubbers målscore betydeligt. Randers ligger i skrivende stund nummer tre i Superligaen med -1 i målforskel, mens Sønderjyske med 34 scoringer har lavet flest mål af alle hold i den nederste halvdel af rækken og fire flere end Randers. De to store problemer for SønderjyskE er den førnævnte hjemmebaneforbandelse samt det faktum, at holdets defensiv er den næstdårligste i Superligaen (44 indkasserede mål); kun bundproppen SIF har lukket flere mål ind (53).

Så har RFC været en hel del dygtigere til at fordele sine relativt få scoringer (30 i 24 kampe). Snævre sejre er blevet Hestenes specialitet, og en sejr på ét mål søndag eftermiddag i Haderslev (odds 4.20) vil ikke få nogen til at falde ned fra stolen ved påskefrokostbordet.

Historisk set har vi ikke været vidner til mange kampe mellem de to jyske klubber, der kun har mødt hinanden 11 gange. Her er pointene blevet nogenlunde jævnt fordelt med tre sejre til SønderjyskE, fire uafgjorte og fire RFC-sejre. Vi skal dog kun tre ugers tid tilbage for at finde det seneste indbyrdes opgør. I Randers vandt hjemmeholdet 2-0, og her blev Nicolai Brock-Madsen dobbelt målscorer. Den store angriber giver odds 7.25 på at blive første målscorer endnu en gang søndag eftermiddag.

Ingen af de to hold har spillere i karantæne, hvilket betyder, at hjemmeholdet igen har Niels Lodberg og Tommy Bechmann til rådighed, mens gæsterne kan glæde sig over, at Christian Keller og topscoreren Ronnie Schwartz igen kan komme ind i truppen. SønderjyskE har Thomas Hansen på skadeslisten.
 

Spilforslag:
Sats på, at Randers FC vinder kampen til odds 2.55 - evt. med et enkelt mål til odds 4.20


Klik her for at spille på kampen mellem SønderjyskE og Randers FC hos Unibet.