Superligaen: Optakt til AGF-FC Midtjylland


AGF 2.40, uafgjort 3.40, FC Midtjylland 2.75

Historisk set har det svinget frem og tilbage, når AGF og FC Midtjylland har mødt hinanden i Superligaen. Og det kan da også umiddelbart ligne en ganske uforudsigelig kamp, når de to ambitiøse jyske klubber ramler ind i hinanden mandag aften i Smilets By.

Efter otte kampe ligger de to hold à point på henholdsvis 7. og 8. pladsen med samme antal vundne, uafgjorte og tabte kampe (3-2-3) - FCM har dog i modsætning til AGF en negativ målscore. Det kan ingen af de to klubber tillade sig at være tilfredse med, og en eventuel vinder af opgøret kan se frem til et betydeligt avancement til 4. pladsen.

FC Midtjylland har endnu sin første udekamp til gode, og hjemmeholdet er i god form med to sejre i sine sidste to kampe, hvor det er lykkedes De Hvide at score hele otte mål. Bemærkelsesværdigt nok er det den islandske angriber Aron Johannsson, der har banket seks af kasserne ind. Han ligger pt. som delt topscorer i Superligaen side om side med FC Københavns Andreas Cornelius, der pandede sejrsmålet ind mod mestrene FC Nordsjælland lørdag aften.

I sidste runde gik vores væddemål på en Johannsson-scoring hjem, og hvis man kigger på FC Midtjyllands til tider vakkelvorne defensiv, er der grund til at tro på, at selvtillidsgeyseren vil skyde med skarpt igen mandag aften. For de risikovillige lokker odds 6.00 på Johannsson som første målscorer, mens man får pengene 2.25 gange igen, hvis man spiller på, at han blot scorer i løbet af kampen.

AGF har spillet halvdelen af sine hidtil fire hjemmekampe uafgjort i denne sæson, og det er fristende at sætte penge på dette resultat til odds 3.40. I de fire kampe er der blot blevet scoret syv mål, og selvom vi tror på, at Aron Johannsson får puttet en enkelt i kassen, så giver det også mening at spille på under 2.5 mål til odds 1.95.

Et ekstra krydderi på kampen bliver den tidligere GF-dreng Morten 'Duncan' Rasmussens tilbagevenden til Aarhus - i FCM's farver. Han har dog stadig sit første Superliga-mål til gode efter sin hjemkost.

Spilforslag:

Sats på, at AGF's Aron Johannsson scorer kampens første mål til odds 6.00.

Sats på, at der bliver scoret færre end 2.5 mål til odds 1.95.

Sats på, at kampen ender uafgjort til odds 3.40.