Superligaen: Optakt til den sene søndagskamp AGF-Brøndby


AGF 2.05 Uafgjort 3.40 Brøndby 3.45 (Kickoff søndag kl. 19:00)
 

De seneste to udgaver af dette traditionsrige opgør er fundet sted i Aarhus, sådan som det også er tilfældet denne søndag aften i marts. I begge tilfælde har AGF vundet komfortabelt - med henholdsvis 3-1 og 5-1. Rent faktisk skal vi helt tilbage til 2006 for at finde den seneste sejr til Brøndby på banen i Aarhus.

Begge klubber kom skidt igang med foråret. Mens AGF tabte mandagskampen ude mod Esbjerg med 1-2, røg BIF ind i et 0-2-nederlag på eget græs mod Randers FC.

Inden søndagens dyst ligger BIF nummer sjok i tabellen med fire point op til overlevelse, mens hjemmeholdet indtager en sjetteplads med syv point op til Randers på bronzepladsen. Man kan derfor roligt konstatere, at ingen af holdene kan bruge uafgjort til det store.

Med tanke på ovennævnte statistikker og stillinger er det ikke værst at få 1-tallet til over odds 2.00. Fremgangen i Brøndbys spil lader vente på sig, og vestegnsklubben er Superligaens dårligste på fremmed græs. BIF er uden sejr i tre kampe, mens AGF ikke har fået fuld gevinst i sine seneste to opgør.

AGF's georgiske spydspids Mate Vatsadze scorede holdets eneste mål i mandags mod EfB, og finder han endnu en gang frem til netmaskerne i søndagens sene kamp kan du få dine penge 2.50 gange igen.

Hjemmeholdet må undvære de skadede spillere Atle Roar Håland og Søren Larsen. BIF har den centrale forsvarsspiller Martin Albrechtsen i karantæne, mens Martin Bernburg og Franck Semou er skadet.
 

Spilforslag:
Sats på, at AGF vinder kampen til odds 2.05
Sats på, at AGF's Mate Vatsadze scorer i kampen til odds 2.50
 

Klik her for at spille på kampen mellem AGF og BIF hos Unibet.