Superligaen: Optakt til den sene søndagskamp FC Midtjylland-Brøndby


FC Midtjylland 2.00, uafgjort 3.40, Brøndby 3.60 (Kickoff søndag kl. 19:00)

Der er sagt og skrevet meget om Brøndbys nedtur i denne sæson, og det har på mange måder skygget for det faktum, at sidste sæsons bronzevindere, FC Midtjylland, har skuffet i stor stil og i øjeblikket ikke kan sige sig fri for at være med i det frygtede spil om nedrykning. Ulvene ligger før 14. runde på 9. pladsen blot to point over Silkeborg på 11. pladsen.

Brøndby ligger sidst i Superligaen med det, der for traditionsklubben er uhørte otte point for 13 kampe. Én sejr er det blevet til i sæsonen, og selvom BIF kan finde en del positive elementer fra derbyet mod FC København i søndags, så står Auri Skarbalius og den nyansatte konsulent John 'Faxe' Jensen tilbage med det faktum, at det heller ikke i denne kamp blev til point.

Hjemmeholdet har Superligaens tredjedårligste forsvar, men har retfærdigvis også været hårdt ramt af skader i den bagerste række. Brøndby har Superligaens næstdårligste angreb. Under ét mål er det blevet til per kamp i gennemsnit, og presset må tynge på skuldrene af Quincy Antipas og Simon Makienok. Sidstnævnte er holdets topscorer med fire mål.

Vi skal 10 kampe tilbage for at finde BIF's seneste sejr i Superligaen (2-1 hjemme mod Silkeborg), mens FCM skal kigge seks kampe tilbage for at finde den seneste rigtige succesoplevelse med tre point i landets bedste række. Dengang sejrede midtjyderne med 1-0 over Esbjerg i Herning.

FCM og BIF er de to eneste hold i Superligaen, der ikke har vundet på udebane, så det kunne meget vel blive hjemmebanefordelen, der afgør tingene i den sene søndagskamp. Sandsynligheden taler for 1-tallet eller X'et. Den største værdi ligger på sidstnævnte, så det bør den spillelystne satse på, mens den mere forsigtige spiller kan sætte penge på FC Midtjylland-sejr, hvor pengene gives tilbage i tilfælde af uafgjort.

FCM må undvære midtbanespilleren Izunna Uzochukwu, der så rødt i 1-1-hjemmekampen mod OB, mens udeholdet fra den københavnske vestegn kan glæde sig over ikke at være ramt af karantæner.

Spilforslag:
Sats på, at kampen ender uafgjort til odds 3.40