Superligaen: Optakt til den sene søndagskamp Randers FC-BrøndbyRanders FC 2.55, uafgjort 3.40, Brøndby 2.60
(kickoff klokken 19:00)

Efter Silkeborgs overraskende sejr over AaB ligger Brøndby sidst i Superligaen. Det er med andre ord et presset udehold, der besøger Randers i den sene søndagskamp.

Brøndby kan dog komme op på den rigtige side af den frygtede streg, hvis det bliver til en sejr mod oprykkerne. Det vil i så fald være de gulklædtes første sejr på udebane i denne sæson.

Sidste gang de to hold mødtes var i Randers for halvandet år siden. Her blev hjemmeholdet kørt over af et velspillende Brøndby-hold, der vandt hele 4-0. Gentager det resultat sig denne søndag, får du dine penge hele 60.00 gange igen.

Et mere fornuftigt væddemål vil være at spille på, at der bliver scoret over 2.5 mål. Opgørene mellem de to klubber plejer nemlig at være ganske målrige. Randers og Brøndby har stadig til gode at spille 0-0 i landets bedste række.

Netop uafgjort er dog ikke et usandsynligt resultat af kampen. Brøndby har spillet uafgjort i sine seneste fem kampe, mens Randers i sidste weekend fik ét point i den svære udekamp mod mestrene fra FC Nordsjælland. Det hører dog med til historien, at Randers endnu ikke har spillet uafgjort på hjemmebane i denne sæson.

Hjemmeholdet Randers kan stort set stille med den stærkeste start-11'er, som den tidligere Brøndby-dreng Jonas Kamper forventes at være en del af. Brøndby må undvære sin offensive profil Quincy Antipas, der sidder udenfor med en brækket hånd, og Clarence Goodson er i karantæne.

Spilforslag:

Sats på, at kampen ender uafgjort til odds 3.40

Sats på, at der bliver scoret flere end 2.5 mål til odds 1.90