Superligaen: Optakt til den tidlige søndagskamp AC Horsens-FC Midtjylland


AC Horsens 2.35 Uafgjort 3.40 FC Midtjylland 2.85 (Kickoff søndag kl. 14:00)

Der er skabt et hul på seks point midt i Superligaen efter Randers' 2-1-sejr lørdag aften over Esbjerg. AC Horsens, nummer syv, står på den forkerte side af kløften med 23 point, mens søndagens modstander, FC Midtjylland, ligger og roder på 10. pladsen med 19 point.

Selvom de seneste to indbyrdes kampe mellem ACH og FCM er endt med henholdsvis uafgjort og sejr til Den Gule Fare, så har søndagens hjemmehold været sjældent ufarlige mod Ulvene gennem Superligaens historie. Blot tre sejre har Horsens fået ud af 19 kampe, mens FCM har vundet 11 - heraf fire i Horsens.

FC Midtjylland er imidlertid Superligaens svageste hold på fremmed græs. Blot én udesejr er det blevet til i ni forsøg i efteråret, hvor FCM har samlet sølle fem point sammen på farten. AC Horsens kan ikke ligefrem prale af at være imponerende på hjemmebane, så måske kan FCM lugte blod og tre tiltrængte point i bunden af Superligaen. 10 point i 10 kampe har Horsens fået i egen hule, hvilket gør Johnny Mølby & Co. til det fjerdedårligste hjemmehold i rækken.

12 mål er der blevet scoret i de seneste tre indbyrdes opgør i Superligaen (gennemsnit på fire mål per kamp), så umiddelbart giver det mening at smide en mønt eller to efter væddemålet over 2.5 mål til odds 1.85 eller måske endda over 3.5 mål til det væsentlig bedre odds 3.15.

AC Horsens har tabt sine seneste tre kampe i Superligaen, men vandt i overtid ude mod OB i midtugen i DBU Pokalen, hvilket uden tvivl har givet mandskabet en tiltrængt selvtillidsindsprøjtning. FC Midtjylland har til gengæld ikke vundet i sine seneste fire kampe i ligaen og tabte sidste weekend 1-3 hjemme mod bundholdet Silkeborg. Man kan altså ikke ligefrem snakke om to hold, der rider på en bølge af optimisme, og odds 2.35 på en hjemmesejr er umiddelbart fristende.

Indtil videre har vi ramt to ud af to vindere i denne sidste runde i efteråret med gode gevinster til følge, og i en kamp, hvor ingen af holdene rigtig kan bruge uafgjort til det helt store, satser vi på, at det bliver til hjemmesejr til et AC Horsens-hold, der virker slidt, men som kæmper sig selv over "målstregen" takket være den selvtillid, som sejren i Odense har kastet af sig.

Hjemmeholdet må undvære forsvarsspiller Morten Rasmussen, der er i karantæne. Det samme er FCM's Jesper Lauridsen.

Spilforslag:
Sats på, at AC Horsens vinder kampen til odds 2.35.