Superligaen: Optakt til den tidlige søndagskamp AC Horsens-OB


AC Horsens 2.80 Uafgjort 3.40 OB 2.40 (Kickoff søndag kl. 14:00)


AC Horsens har blot vundet to hjemmekampe i denne sæson, og det kan i det hele taget hurtigt blive hedt for Johnny Mølby & Co. i bunden af Superligaen, hvor der før søndagens kampe er to point ned til stregen. OB er til gengæld rækkens næstbedste udehold i Superligaen - kun overgået af førerholdet, FC København.

Fynboerne fik med nød og næppe hevet en uafgjort med hjem fra Aalborg i den udsatte kamp i midtugen, da Cedric Nkoum udlignede til 2-2 i sidste sekund af overtiden. Med nederlaget i forårets første kamp er det således et OB-hold, der jagter den første ligasejr i 2013.

OB var dog skuffende i størstedelen af kampen, og hvis det skal blive til en sejr på udebane over ACH, så skal De Stribede finde det spil frem, som man viste i især første halvleg mod FCK.

"AC Horsens er altid en bøvlet modstander, og selvom de ikke lige nu ligger til at kunne overhale os, er vi også bekendt med, at det er et hold, der kan levere i stimer. Lige nu er de i gang med at levere en dårlig stime, men der er intet i min fodboldverden, der tyder på, at den varer ved for evigt", siger OB-træner Troels Bech til klubbens hjemmeside.

Begge holds defensiver har lukket 30 mål ind i sæsonens 21 kampe. I slutningen af september mødtes ACH og OB i Horsens, og her sluttede kampen 2-2. Endnu en uafgjort giver odds 3.40 søndag, og umiddelbart er det dér spilværdien ligger. I det hele taget fortæller statistikken os, at der er tale om en tæt duel. Ud af 12 kampe i Horsens har hjemmeholdet vundet fire, fire er endt uafgjort, og OB har taget de tre point i fire tilfælde.

Den Gule Fare kunne med lidt held i sprøjten godt have fået point med fra Farum sidste weekend, da mestrene vandt 1-0, og taktisk set er der en del ting, som spillere og træner kan tage med fra den kamp.

OB's nye angriber Darko Bodul har scoret i begge forårets kampe indtil videre og ligner en klassisk målræv. Han giver odds 2.70 på at lave sit tredje mål for de hvidblå.

ACH må undvære Thomas Kortegaard, mens Rasmus Falk fortsat er ude med skade hos udeholdet, der dog kan glæde sig over igen at have Michael Silberbauer til rådighed efter karantæne.

Ingen af holdene har spillere i karantæne.

Spilforslag:
Sats på, at kampen ender uafgjort til odds 3.40
 

Klik her for at spille på kampen mellem ACH og OB hos Unibet.