Superligaen: Optakt til den tidlige søndagskamp Randers FC-AC Horsens


Randers FC 2.50, uafgjort 3.40 AC Horsens 2.65 (Kickoff søndag kl. 14:00)

Selvom AC Horsens ligger placeret lige midt i Superligaen med 19 point for 14 kampe, så har Den Gule Fare status som rækkens eneste ubesejrede hold på udebane. Lidt af en bedrift, der tilmed bliver større af det faktum, at holdets defensiv blot har lukket tre mål ind på fremmed græs. Søndag går Johnny Mølbys tropper ind til deres 7. udekamp, og denne gang hedder modstanderen Randers FC.

Som om det ikke var nok, så kommer Horsens også med selvtillid fra hjemmesejren over FC København i mandags samt sejr i pokalturneringen i midtugen. Så selvom Randers FC i kraft af sin femteplads og hjemmebanefordel burde være favorit, så er der tale om en helt åben kamp, hvilket oddsene da også afspejler.

Traditionelt set bølger det resultatmæssigt frem og tilbage i Superligaen mellem de to hold, og i den tilsvarende kamp for to måneder siden blev det til en 1-0-sejr til udeholdet fra Horsens. Der er umiddelbart heller ingen grund til at tro på en målfest denne søndag. I de seneste fire kampe mellem de to hold er der blot scoret to mål. Under 1.5 mål giver 3.80 og kan være værd at overveje.

Mens udeholdet er ubesejret i syv Superliga-kampe, så er tallet fem for hjemmeholdet, Randers. Man kan dermed godt tillade sig at sige, at det er to mandskaber med selvtilliden i orden, der står over for hinanden. Mens Horsens' udebanestatistik er tæt på ulastelig, er det i Randers' hjemmebanekampe blevet til fire sejre og to nederlag.

Siden holdet fik stryg 0-4 til AaB for seks runder siden, har Randers spillet meget tætte kampe, og når man tænker på gæsternes evner til at fighte og udvise disciplin, så kan vi meget vel få en taktisk låst kamp at se, der eventuelt bliver afgjort af et enkelt mål. 0-1 giver pengene 11.00 gange igen, mens 1-0 kaster odds 9.50 af sig.

Mens det i høj grad er kollektivet, ACH lever på, så har hjemmeholdet flere offensive profiler som eksempelvis Jonas Kamper og Ronnie Schwartz. Uheldigvis for Randers er sidstnævnte ude med karantæne, hvilket ikke gør buddet på få mål dårligere. Hos udeholdet er Mads Agesen, der så rødt i mandags, ude med karantæne.

Spilforslag:
Sats på, at der bliver scoret under 2.5 mål til odds 2.00
Sats på, at begge hold ikke scorer til odds 2.20