Superligaen: Optakt til den tidlige søndagskamp Silkeborg IF-AaBSilkeborg IF 3.50, uafgjort 3.45, AaB 2.00
(kickoff klokken 14:00)

Med en kneben 1-0-sejr ude mod Blokhus spillede Silkeborg sig i midtugen videre i pokalturneringen. Samtidig købte træner Keld Bordinggard sig sandsynligvis lidt tid, for var det også blevet til nederlag i den kamp, havde hans trænerliv i spidsen for SIF nok været forbi. Holdet går dermed ind til hjemmekampen mod AaB med en mindre succesoplevelse i bagagen, hvilket er helt essentielt oven på 0-5-nedsablingen i sidste runde mod FC København.

I Superligaen befinder Silkeborg sig i en stressende situation i bunden. Beskedne syv point er det blevet til i sæsonens hidtil 10 kampe, og holdet har endnu ikke vundet på hjemmebane - ja, rent faktisk har de rødklædte jyder tabt alle sine fire kampe på Mascot Park. Det bliver ikke meget bedre, hvis man kigger på holdets målscore. Den fortæller, at ingen anden klub i den bedste danske række har sluppet så mange mål ind (24) og scoret så få (8).

Vi skal dog helt tilbage til april 2007 for at finde det seneste SIF-hjemmebanenederlag til AaB. Siden dengang er det blevet til to uafgjorte og to sejre for hjemmeholdet.

Tidligere i år slog AaB SIF med 3-1 hjemme i Aalborg. En gentagelse af det resultat giver pengene hele 25.00 gange igen.

Kent Nielsens tropper har været i målhumør i denne sæson - bortset fra i sidste weekends 0-2-nederlag til Esbjerg - og det er pt. det hold, der er flittigst scorende på udebane. Hele 13 mål er det blevet til i sæsonens fem udekampe. Samlet set er det kun FCK, der har scoret flere mål end nordjyderne.

Silkeborg må undvære Jesper Bech, der er i karantæne, og Kasper Risgård, der døjer med en knæskade, mens Kent Nielsen og AaB råder over en stort set skades- og karantænefri trup. 

Spilforslag:

Sats på, at AaB vinder kampen til odds 2.00

Sats på, at der bliver scoret over 3.5 mål til 2.60.