Superligaen: Optakt til FC Midtjylland-Brøndby


FC Midtjylland 1.90, uafgjort 3.40, Brøndby 4.00

Mens Ulvene fra FC Midtjylland slingrer derudad i denne sæson med en sejr, en uafgjort og et nederlag i de seneste tre kampe, så er Brøndby anderledes stabile. Tre uafgjorte i træk er det blevet til for Auris blågule tropper. I sidste uge ramte vi det uafgjorte 2-2-resultat mellem BIF og Horsens, hvilket gav hele 15.00 gange pengene igen til dem, der fulgte rådet. Uafgjort er igen en mulighed i denne midterste søndagskamp, men FCM har de seneste år haft krammet på BIF.

Vi skal mere end to år tilbage i tiden for at finde den seneste BIF-sejr over FCM i Superligaen. Siden dengang er det blevet til en uafgjort og fire sejre til midtjyderne. I de fire kampe har Brøndby kun formået at score en enkelt gang.

På hjemmebanen MCH Arena er FCM fortsat rigtig godt kørende, selvom holdet pt. ligger på en utilfredsstillende 8. plads. 10 ud af holdets 11 point i sæsonen er blevet hentet hjemme på heden, hvor intet hold endnu har magtet at tage alle tre point fra hjemmeholdet. Med tanke på at BIF stadig har sin første udesejr til gode i denne sæson, ja, så er der ikke meget, der tyder på, at klubben fra den københavnske vestegn løber med sejren.

Det skulle da lige være det faktum, at FCM døjer med et væld af skader. Således er anfører Kristian Bak tvivlsom med en brækket tå, Kolja Afriyie er ude med en skade i lænden, Morten 'Duncan' Rasmussen er tvivlsom med en skade i baglåret, og Tim Janssen er fortsat uden for Superliga-truppen. Det lader dog til, at Danny Olsen og Mads Albæk er klar til den vigtige hjemmekamp.

Sylvester Igboun er FCM's topscorer med fire mål, og der er grund til at tro, at han får gode arbejdsbetingelser mod et relativt tungt Brøndby-forsvar og formår at sætte sin femte scoring ind bag Michael Tørnes i gæsternes bur. 

Spilforslag:

Sats på, at FC Midtjylland vinder med ét mål - dvs. X'et på handicap (0-1) til odds 3.50.

Sats på, at FC Midtjyllands angriber Sylvester Igboun scorer i kampen til odds 2.40.