Superligaen: Optakt til fredagskampen AC Horsens-SønderjyskE


AC Horsens 2.05 Uafgjort 3.40 SønderjyskE (Kickoff fredag kl. 18:30)

Det bliver næppe poleret og kønt fodboldspil, vi får at se fredag aften i Horsens, når SønderjyskEs nedrykningskandidater kommer på besøg. Begge hold er inde i en nedadgående formkurve, og spillet har haltet gevaldigt på det seneste. AC Horsens har således tabt sine seneste to kampe mod henholdsvis AaB og Brøndby uden at score så meget som et mål. SønderjyskE er i endnu værre forfatning. I de seneste fire kampe er holdet fra Haderslev gået fra banen uden point.

Mange eksperter har kloget sig omkring de lyseblås nedrykningsmuligheder. Før fredagskampen ligger SønderjyskE blot ét point over stregen, og der er ingen tvivl om, at spillere og trænere er mere pressede end længe. Holdet har gennem en del sæsoner nu formået at holde sig i Superligaen på en cocktail af hård fight og et stramt taktisk koncept, hvilket har ført til et par imponerende midterplaceringer. Men netop nu ligner Lars Søndergaards mandskab absolut et potentielt nedrykningshold.

Johnny Mølby & Co. har som nævnt tabt to kampe i træk - begge med 0-2 på udebane. Spillet har været underligt låst, og spillerne har optrådt uden den moral og fightervilje, der så længe har været symptomatisk for Den Gule Fare. Uden de elementer har der ikke været meget at råbe hurra for, og holdet er fuldt fortjent blevet straffet for slendrianen.

ACH kan fra sin syvendeplads se på en hjemmebanestatistik, der efter ni kampe blot byder på to sejre. Rent historisk er SønderjyskE dog lidt af en yndlingsmodstander for Horsens, der har vundet over sønderjyderne i de seneste fire indbyrdes kampe i Superligaen. Vi skal nøjagtigt fire år tilbage i tiden for at finde den seneste SønderjyskE-sejr i Horsens.

SønderjyskE har i de seneste seks Superliga-kampe mod Horsens lukket hele 18 mål ind - altså tre per kamp - mens man selv blot har formået at score tre sølle mål. Set i det lys frister odds 2.05 på 1-tallet. Begge hold er skidt kørende, men det er hjemmeholdet, der er mindst skidt kørende. Sammenholdt med historikken gør det, at vi sætter vores penge på AC Horsens i den sidste Superliga-kamp i november.

Hjemmeholdet har Martin Spelmann og Jude Nworuh i karantæne, mens SønderjyskE må undvære midtbaneslideren Henrik Bødker og Thomas Hansen, der har raget for mange kort til sig.

Spilforslag:
Sats på, at AC Horsens vinder kampen til odds 2.05