Superligaen: Optakt til lørdagskampen FC Nordsjælland-Randers FC


FC Nordsjælland 1.60 Uafgjort 3.70 Randers 5.60 (Kickoff lørdag kl. 17:00)

Efter at være blevet spillet baglæns ud af Torino af Juventus i onsdags, bliver det igen hverdag for FC Nordsjællands danske mestre, når de lørdag eftermiddag står over for en af årets største overraskelser i Superligaen, Randers FC.

Oprykkerholdet, der nok engang har Colin Todd i trænersædet, indtager pt. femtepladsen blot fem point bagved FCN og er ubesejret i sine seneste seks ligakampe. Senest blev på det hjemmebane til 0-0 mod et andet formstærkt hold i form af AC Horsens, hvilket betød, at begge mandskaber kunne bygge oven på deres flotte resultatstatistik.

Det er dog umiddelbart en noget sværere opgave, der venter de jyske heste lørdag eftermiddag i Farum. FCN er et af to hold i landets bedste række, der endnu ikke har tabt på eget græs i denne sæson. I Champions League er det derimod som forventet blevet til et par store lussinger - senest 0-4 i Torino. Indtil nu har Kasper Hjulmands udvalgte på eksemplarisk vis formået at balancere mellem CL og Superliga, mens man har måttet "ofre" pokalturneringen.

Joshua John er klubbens topscorer med otte mål i denne sæson, men det har knebet med målfarligheden på det seneste for den hollandske sprinter. Finder han igen netmaskerne lørdag, får du dine penge 2.00 gange igen. I sidste runde var det M&M, Morten Nordstrand og Mikkel Beckmann, der skaffede FCN sejren ude mod SønderjyskE. De to offensivspillere giver henholdsvis odds 3.20 og 4.30 som målscorere mod Randers.

Hos udeholdet, der har en acceptabel udebanestatistik med 3-2-3 i sæsonens otte kampe på fremmed græs, er det angriberen Ronnie Schwartz, der er topscorer med seks træffere. Han giver odds 4.50 som målscorer i kampen og odds 11.00, hvis han er den første mand på scoringstavlen.

Kigger man på de indbyrdes kampe mellem FCN og RFC, så har det været ret lige i de seneste ti opgør, der har budt på tre sejre til FCN, fem uafgjorte og to jyske succesoplevelser. Senest blev det 1-1 i Farum i slutningen af september. Dengang var det ovennævnte Joshua John og Ronnie Schwartz, der stod for målene.

Det er tæt i toppen af Superligaen, og hjemmeholdet, FCN, skal gerne have alle tre point for at holde trit med FCK og samtidig holde AaB og AGF bag sig. Det bliver ikke nemt mod Randers, men Tigrene bør have det, der skal til for at vinde kampen. 2-1 eller 1-0 er ikke usandsynlige resultater og giver henholdsvis odds 8.25 og 7.25. X'et på handicap 0-1 kaster odds 3.75 af sig.

FCN har forsvarsspilleren Ivan Runje i karantæne. Randers FC har ingen spillere i karantæne.

Spilforslag:
Sats på, at FC Nordsjælland vinder kampen til odds 1.60