Superligaen: Optakt til mandagskampen FC Midtjylland-SønderjyskEFC Midtjylland 1.90, uafgjort 3.45, SønderjyskE 3.90
(kickoff klokken 19:00)

Hjemmeholdet FC Midtjylland er fortsat ubesejret på eget græs i denne sæson, og der er ikke umiddelbart noget, der tyder på, at den statistik står for fald mandag aften, når SønderjyskE kommer forbi. Holdet fra Haderslev har ikke vundet i sine seneste fem kampe i landets bedste række.

Begge hold kæmper i øjeblikket for at klippe det bånd over, der binder dem til bundstriden. FCM har før kampen tre point ned til 11. pladsen, mens SønderjyskE blot er to point fra den ubehagelige plads.

Noget andet, der taler for FCM-point, er det faktum, at SønderjyskE ikke har vundet i Herning i de seneste tre år.

Hjemmeholdets træner, Glen Riddersholm, har ikke de to normale stamspillere Erik Sviatchenko og Kristian Bak til rådighed, hvilket svækker det centrale forsvar gevaldigt hos FCM. Kolja Afriyie er fortsat ude med skadesproblemer. I angrebet kan træneren dog glæde sig over, at Tim Janssen er spilleklar igen.

"Der er kun en dagsorden for os, og det er tre point", siger Riddersholm til klubbens hjemmeside.

15 mål i de foreløbige 10 kampe er alt for få for et hold som FCM, der slår sig op på at ville spille offensiv fodbold. I den anden ende er der dog ikke så meget at klage over. FCM er således blandt de fire hold, der kun har lukket fire mål ind på egen bane. De øvrige tre hold er den nuværende top-3 i Superligaen.

Hos SønderjyskE er der mulighed for en ganske interessant debut. Det drejer sig om den tidligere FCM-midtbanespiller Adigun Salami, der siden sin ankomst i sommer til Haderslev har døjet med skadesproblemer. Om den 24-årige nigerianer får spilletid på sin gamle hjemmebane, er dog fortsat tvivlsomt.

Spilforslag:

Sats på, at FCM vinder kampen til odds 1.90

Sats på, at FCM's angriber Sylvester Igboun scorer i løbet af kampen til odds 2.40