Superligaen: Optakt til OB-AGFOB 2.30, uafgjort 3.40, AGF 2.90
(kickoff klokken 17:00)

Som oddsene også indikerer, er der lagt op til en ganske lige kamp i Odense, når AGF kommer på besøg. De tre seneste opgør har været ganske lige, men det var holdet fra Aarhus, der fik alle tre point, da klubberne mødtes tidligere på året på Fyn. 2-1 blev det dengang.

I stillingen ligger holdene side om side på henholdsvis 4. og 5. pladsen. AGF har dog en væsentligt bedre målscore - ikke mindst takket være topscorer Aron Johannsson, der har nettet hele 10 gange i sæsonens hidtil 10 spillede kampe.

"Holdene er meget lige, og det viser tabellen også. Derfor forventer jeg også et tæt opgør, men jeg håber, at vi med kvikt og opfindsomt spil kan udfordre OB's defensiv", siger AGF-træner Peter Sørensen til klubbens hjemmeside.

OB's hjemmebanestatistik er ikke imponerende i denne sæson. Blot én sejr er det blevet til, mens Troels Bech & Co. har spillet en enkelt kamp uafgjort og tabt to. Hvad der er mindst ligeså bekymrende for OB, er, at man kun har formået at score fire gange på eget græs. Det har kun bundholdet Silkeborg gjort dårligere. AGF er derimod det næstmest scorende hold på udebane i Superligaen.

I den seneste runde fik begge hold uafgjort, hvilket ingen af mandskaberne kunne være tilfredse med. Således spillede OB 2-2 mod et Horsens-hold, der spillede med 10 mand i mere end en halvleg. AGF var i mandagskampen foran med 2-0 mod SønderjyskE, der dog vendte kampen på en tallerken og udlignede i sidste minut.

Hjemmeholdet mangler sin rutinerede forsvarsspiller Anders Møller Christensen, der er ude med karantæne. Hos AGF er Anders Kure stadig ude med skade.

Spilforslag:

Sats på, at kampen ender uafgjort til odds 3.40

Sats på, at Aron Johannsson scorer i løbet af kampen til odds 2.65