Superligaen: Optakt til Randers FC-FC Midtjylland


Randers FC 2.55, uafgjort 3.40, FC Midtjylland 2.60 (Kickoff søndag klokken 15:00)

Det er meget muligt, at hjemmeholdet, Randers FC, blot har vundet fire kampe i Superligaen mod søndagens modstander, FC Midtjylland, men der er en del statistik fra denne sæson, som Randers kan bruge for at tanke lidt selvtillid. Først og fremmest det faktum, at man ligger over FCM i tabellen, hvor der er fire point mellem holdene.

Derudover har FCM endnu ikke vundet på udebane i sæsonen, hvor kun Silkeborg har lukket flere mål ind på fremmed græs. Glen Riddersholm & Co. har ikke formået at vinde i sine seneste tre kampe i landets bedste række, og i sidste runde mod SønderjyskE blev det til et pinligt 1-3-nederlag i en kamp, hvor intet fungerede for hjemmeholdet.

FCM er fortsat uden de to centrale midterforsvarere Kristian Bak og Erik Sviatchenko samt backen Kolja Afriyie. Erstatningerne formåede ikke at levere et positivt indtryk i den seneste kamp mod SønderjyskE, og Hestene fra Randers vil forsøge at presse udeholdets backkæde fra start og ride videre på den bølge af selvtillid, som hjemmesejren over Brøndby og den nuværende femteplads unægteligt giver. Hjemmeholdet må dog undvære Remco van der Schaaf i forsvaret.

I det hele taget er det målrige kampe, som de to hold spiller - senest henholdsvis 3-2 og 1-3. Hjemmeholdet har Superligaens fjerdedårligste defensiv, mens FCM har rækkens tredjemest hullede forsvarsværker. 

Spilforslag:

Sats på, at Randers FC vinder kampen til odds 2.55
Sats på, at der bliver scoret over 2.5 mål til odds 1.80