Superligaen: Optakt til søndagskampen AGF-OB


AGF 2.55 Uafgjort 3.35 OB 2.65 (Kickoff søndag kl. 17:00)
 

Der er meget på spil sent søndag eftermiddag i Aarhus, når OB kommer på besøg for at møde de lokale helte fra AGF; forårets første sejr for nu bare at nævne én ting. Derudover ligger holdene på henholdsvis 6. og 5. pladsen, og vinder hjemmeholdet kampen, så overhaler aarhusianerne OB med et enkelt point.

Bliver det til en udesejr, vil det givetvis betyde, at ambitiøse AGF må vinke farvel til medaljer i år. I de fem seneste kampe mod Odense-mandskabet har AGF dog fået 11 ud af 15 mulige point. De tre seneste indbyrdes opgør er spillet i Odense, og her har AGF vundet alle kampene. Vi skal dog helt tilbage til 2008 for at finde den seneste hjemmesejr til AGF over OB. Tidligere var Striberne lidt af skrækmodstander for AGF, der da også kun har vundet fire ud af de seneste 19 indbyrdes opgør.

"Hvis kampen får en vinder, vil vinderen være brandvarm i Europa League-ræset, mens taberne vil være brandvarme som et hold på vej i krise. Sådan er det nogle gange, hvis man stille tingene firkantet op", siger OB-træner Troels Bech til klubbens hjemmeside.

De seneste to indbyrdes kampe på Aarhus Stadion er endt uafgjort (0-0 og 2-2), og X'et er bestemt også sandsynligt denne søndag midt i marts til det fornuftige odds 3.35. Halvdelen af AGF's 12 hjemmekampe i denne sæson er endt uafgjort, og vi skal helt tilbage til den 17. september sidste år for at finde den seneste hjemmebanegevinst til AGF. Et gennemsnit på ét point per hjemmekamp er naturligvis utilfredsstillende for Peter Sørensen & Co., der næppe får det nemt mod et OB-hold, der har fået hård kritik for sin indsats i nederlagskampen mod Horsens i sidste runde.

Mens AGF har tabt begge sine første forårskampe (0-3 hjemme mod Brøndby senest og 1-2 ude mod Esbjerg ugen forinden), er det blevet til to nederlag (2-3 hjemme mod FC København og senest 0-2 ude til Horsens) og en enkelt uafgjort (ude mod AaB) i 2013 for OB.

Hjemmeholdet har fået forsvarsspiller Petri Pasanen på skadeslisten, hvor finnen kan holde Søren Larsen og Atle Roar Håland med selskab. Morten Skoubo og målmand Mads Toppel er gledet ud af OB's trup på grund af skader, og offensivprofilen Rasmus Falk er stadig ude med et skadet knæ. Ingen af de to hold har spillere i karantæne.
 

Spilforslag:
Sats på, at kampen ender uafgjort til odds 3.35.


Klik her for at spille på kampen mellem AGF og OB hos Unibet.