Superligaen: Optakt til søndagskampen SønderjyskE-FC København


SønderjyskE 5.75 Uafgjort 3.90 FC København 1.53 (Kickoff søndag kl. 17:00)

FC København er mildt sagt lidt af en skrækmodstander for SønderjyskE, der i 19 Superliga-kampe aldrig har vundet over københavnerne. 15 nederlag er det blevet til - heraf otte på hjemmebane.

Der er ikke meget trøst at hente i denne sæsons hjemmebanestatistik. Sammen med Silkeborg er SønderjyskE således ligaens dårligste hjemmehold med blot fire point i ni kampe. Senest tabte man til netop Silkeborg med 2-3.

Gæsterne fra København besejrede på hjemmebane FC Midtjylland 2-1 i en kamp, hvor Løverne styrede første halvleg, men fuldstændig mistede tempo i spillet efter pausen, ligesom man gjorde i Europa League-sejren i Molde i midtugen.

De seneste to indbyrdes kampe mellem de to hold er sluttet uafgjort, men bortset fra det er der ikke meget, der tyder på, at hjemmeholdet for point i søndagens dyst. Gæsterne er uden den offensive profil Nicolai Jørgensen, men kan ellers stille op med de samme 11, der vandt 2-1 i Norge.

I slutningen af juli endte kampen 1-1 mellem de to hold i Haderslev. Eyjolfur Hedinsson og Mustafa Abdellaoue kom på måltavlen. Sidstnævnte kommer næppe i spil i søndagens kamp for FCK, hvis træner, Ariel Jacobs, sværger til Andreas Cornelius og Cesar Santin i angrebet. De to giver henholdsvis odds 4.80 og 5.75 som første målscorer.

Rutinerede Niels Lodberg er ude med karantæne hos hjemmeholdet.

Spilforslag:
Sats på, at FCK vinder kampen til odds 1.53