Superligaen: Randers FC gør kort proces med groggy sønderjyder


Randers FC 2.10 Uafgjort 3.40 SønderjyskE 3.40 (Kickoff mandag 19:00)


Randers FC fik en alvorlig forskrækkelse i sidste sæsons premiererunde, da holdet fik læsterlige klø i Haderslev. 6-1 vandt SønderjyskE over oprykkerne, der dog siden skulle spille sig op og erobre en meget flot tredjeplads i landets bedste række.

Siden den kamp i juli sidste år har de to klubber stået over for hinanden to gange - én gang i Haderslev og én gang i Randers - og her har Hestene fået deres hævn med to 2-0-sejre, der begge blev sikret i marts. Det er interessant at notere sig, at RFC aldrig har tabt til netop SønderjyskE hjemme i Randers; fem indbyrdes opgør på banen er endt med to hjemmesejre og tre gange uafgjort.

Lars Søndergaard har fortsat en hel del skader blandt både stam- og marginalspillerne, og i de seneste kampe har det været tydeligt, at de lyseblå befinder sig i en ganske skidt periode, hvor det ikke er blevet til sejr i de seneste fire ligakampe. To nederlag er det blevet til i de seneste to kampe, selvom SønderjyskE har mødt to hold (Viborg og AGF), som man burde kunne spille lige op med som minimum. Særligt 0-3-nederlaget på hjemmebane til oprykkerne har gjort ondt på SønderjyskE, der i øjeblikket ligner en potentiel nedrykningskandidat.

RFC's formkurve er gået op og ned på det seneste. Colin Todds drenge var ikke imponerende i 0-0-kampen på Brøndby Stadion i sidste weekend, men i runden forinden vandt Hestene 3-2 over Esbjerg. Førerholdet, FC Midtjylland, kunne RFC ikke hamle op med en uge tidligere, men det er så også det eneste nederlag, de lyseblå kronjyder er rendt ind i i denne sæson.

Offensivt har tingene fungeret fint for mandagens hjemmehold, der i Ronnie Schwartz har en kompetent og farlig afslutter. Med en scoring mod SønderjyskE kommer Schwartz op på siden af Superligaens topscorer, Thomas Dalgaard, der står noteret for syv sæsontræffere. Også Jonas Borring har vist glimrende takter i de første kampe i denne sæson. To mål er det allerede blevet til for den tidligere OB- og FCM-fløj, der blev dobbelt målscorer, sidst disse to hold spillede, og som kun lavede tre mål i hele sidste sæson.

SønderjyskE har i modsætning til RFC svært ved at finde vejen til nettet; fire mål i seks kampe taler sit eget tydelige sprog om en offensiv, der slet ikke fungerer. Midtbanespilleren Nicolaj Madsen er klubbens topscorer med tre scoringer, og indtil videre er der ingen af sønderjydernes angribere, der er kommet på tavlen i denne sæson.

Vi har ganske enkelt svært ved at se, hvordan gæsterne skal få noget med hjem fra Randers mod et dynamisk hjemmehold med mange offensive strenge at spille på. I den forbindelse kan man ikke klage over odds 2.10 på 1-tallet, hvilket da også er dér, vi lægger vores penge mandag aften.

Hjemmeholdet er fortsat uden Lasse Rise, Remco van der Schaaf og Anders Egholm. SønderjyskE må undvære Adigun Salami, Johan Absalonsen, Bo Storm, Ayoub Sørensen og Kenneth Fabricius. 

Gæsterne har desuden Hallgrimur Jonasson i karantæne.
 

Spilforslag:
Sats på, at Randers FC vinder til odds 2.10


Klik her for at spille på Superligaen hos Unibet