Superligaen: Randers FC og AGF får kun ét point hver i mandagskampen


Randers FC 2.05 Uafgjort 3.40 AGF 3.55 (Kickoff mandag 19:00)


Der er ikke meget at smile over i Randers og Aarhus på fodboldfronten for tiden. Ambitionerne fejler ikke noget i de to østjyske klubber, men spillet og resultaterne halter så meget efter, at holdene inden mandagskampen er placeret lige over nedrykningsstregen på henholdsvis 10. og 9. pladsen.

Colin Todd må desuden konstatere, at Hestene er uden sejr i år, og at holdets offensiv kun har lavet to mål i de seneste tre kampe. Topscorer Ronnie Schwartz er dog med igen efter en skade, og han er i høj grad manden, som RFC hænger sin hat på i lokalopgøret.

AGF's nye træner, Jesper Fredberg, har en del skader at skulle tage hensyn til, og statistisk set er der heller ikke meget optimisme at hente for De Hvide; blot fire gange ud af 16 indbyrdes opgør har aarhusianerne besejret den lyseblå "lillebror" - senest i juli 2009.

Med en sejr vil RFC overhale AGF og hoppe fire pladser opad i tabellen, mens gæsterne fra Jyllands største by i tilfælde af tre point vil komme à point med Esbjerg på femtepladsen. Vigtigst af alt vil det dog være at få lagt luft til den nedrykningsstreg, der spøger lige bag begge klubber.

Uafgjort vil hverken RFC eller AGF kunne bruge til noget som helst, men når Colin Todd & Co. er på banen, gør man altid klogt i at overveje netop dette udfald, eftersom randrusianerne er den klub i Superligaen, der spiller oftest uafgjort; 10 ud af holdets 21 kampe i denne sæson er endt med X.

I Danny Olsen har gæsterne en yderst farlig mand på den offensive midtbane, og den tidligere FC Midtjylland-spiller har allerede scoret tre gange i år for sin nye klub. Odds 14.00 på Olsen som første målscorer ligner uden sammenligning det mest fristende spil på målscorermarkedet.

Tre ud af de seneste fem indbyrdes ligaopgør er endt uafgjort (således også i efteråret da klubberne spillede 2-2 i Randers), og til odds 3.40 er det da også her, spilværdien ligger mandag aften. 1-1 til odds 7.00 er vores bud på kampens resultat med Schwartz og Olsen som målscorere.

Randers FC har Lasse Rise, Nicolai Brock-Madsen og Martin Svensson på skadeslisten, mens AGF må klare sig uden Martin Jørgensen, Steffen Rasmussen, Adam Eckersley, Dominic Oduro og Marcus Solberg.

Hjemmeholdet har desuden Nicolai Poulsen i karantæne.
 

Spilforslag:
Sats på, at kampen ender uafgjort til odds 3.40
 


Klik her for at følge vores dækning af Superligaen på Blog.unibet.com, hvor vi hver uge varmer op til samtlige kampe og efter runden evaluerer resultater og stilling!