Superligaen: Randers FC tager endnu en gang point fra Esbjerg


Mandag aften tager Esbjerg hul på Superliga-sæsonen, efter at vestjyderne torsdag fik 1-1 i Kasakhstan mod FC Kairat Almaty i Europa League-kvalen. Det gode udgangspunkt før returkampen på torsdag gør, at de blåhvide kan gå ind til mandagskampen mod Randers FC med fint humør og overskud på trods af den træthed, der måtte være efter den lange rejse.

"Det er trods alt en mandagskamp, og vi har tre fulde dage til at restituere os i. Kampen i Kasakhstan var den første betydende i sæsonen, og det er ikke slidte spillere, der stiller op. Vi skal nok være klar", lyder det fra EfB-træner Niels Frederiksen på klubbens hjemmeside.

RFC er dog af en eller anden grund blevet lidt af en skrækmodstander for EfB, der kun har vundet én gang i de seneste 13 indbyrdes ligakampe. I sidste sæson vandt Hestene samtlige tre kampe mod EfB og det med en samlet målscore på 7-2.

Sidste efterår havde EfB store problemer med både at præstere i Superligaen og Europa League, og selvom det først begyndte at kunne ses på resultaterne et stykke inde i første halvdel af sæsonen, så bør det give en smule stof til eftertanke.

På papiret er hjemmeholdet stærkere besat end gæsterne, men når man tager den indbyrdes statistik samt EfB's lange rejse med i betragtningen begynder favoritværdigheden at falme. Vi satser på, at opgøret ender uafgjort - et resultat som begge mandskaber kan leve med i sæsonens første ligakamp.

Det skal i den forbindelse nævnes, at RFC spillede halvdelen af sine 16 udekampe uafgjort i den forgangne sæson.

EfB må undvære Hans Henrik Andreasen og Jakob Andreasen.

Randers FC er uden de skadede spillere Nicolai Brock-Madsen, Jeppe Tverskov, Adama Tamboura, Kasper Junker og Jonas Borring.

Spilforslag:
Sats på, at kampen ender uafgjort til odds 3.40