Superligaen: Randers nægter SønderjyskE sæsonens første hjemmesejr


Efter en flot start på sæsonen er det, som om SønderjyskE har mistet gnisten; to gange uafgjort mod AaB og Esbjerg blev krydret med en 2-0-sejr mod Silkeborg IF, men i fjerde spillerunde blev sønderjyderne løbet over ende på egen bane af et veloplagt FC Midtjylland-hold (1-3), hvorefter de lyseblå tog til Brøndby og tabte 0-2.

Lørdag skal SønderjyskE så forsøge at vinde på eget græs for første gang i denne sæson, når modstanderen hedder Randers FC. Colin Todds mandskab har fire point flere end SønderjyskE efter en flot sæsonstart, der har budt på tre sejre i fem runder. Ligesom sønderjyderne tabte RFC 1-3 til førerholdet, FCM, og i den forgangne runde blev det skuffende til et 0-2-nederlag på hjemmebane mod bundholdet OB.

Selvom fire point skiller de to klubber, har RFC kun scoret ét mål mere end SønderjyskE, mens begge hold har lukket seks mål ind. Hestene fra Kronjylland har specialiseret sig i snævre sejre, og samtlige tre vundne kampe er kommet i hus med en margin på ét mål. Endnu en étmålssejr til RFC giver odds 4.40.

"SønderjyskE spiller jo ikke så meget anderledes, end de har gjort de andre sæsoner. De har også døjet med nogle skader, så de har deres at se til. Det er et solidt hold, og generelt er de rigtig, rigtig svære at slå, så vi skal være 100 pct. klar for at få noget med derfra, og det tror jeg også, vi er", siger Randers FC-backen Johnny Thomsen til klubbens hjemmeside.

Kigger vi på historikken, er der en del, der taler for point til RFC lørdag; kun to gange i de seneste 11 forsøg er det således lykkedes sønderjyderne at besejre randrusianerne, der derimod har vundet fire opgør i denne periode. RFC har desuden vundet de seneste to kampe i Haderslev med en samlet målscore på 5-1.

Der er lagt op til et tæt opgør mellem to hold, der rent styrkemæssigt ikke ligger langt fra hinanden. Begge hold kommer med nederlag i bagagen, og ét point vil ikke være et slag i ansigtet for nogle af klubberne. 5 af de seneste 11 indbyrdes ligaopgør er endt uafgjort, og vi tror, at det ender med endnu en pointdeling i det jyske lørdag aften.

Til sidst skal det nævnes, at hjemmeholdet gør klogt i at holde øje med RFC's unge, men rutinerede stopper Mads Fenger, der, sidst han gæstede Haderslev med Randers, scorede hele to gange. Fenger har odds 14.00 på at score i lørdagskampen.

Ingen af de to klubber har spillere i karantæne.

1, X eller 2?
Sats på, at kampen ender uafgjort til odds 3.40