Superligaen: Randers og AaB spiller uafgjort i mandagskampen


Randers FC 3.10 Uafgjort 3.40 AaB 2.25 (Kickoff mandag 19:00)


Efter seks ligakampe mod AaB uden sejr lykkedes det endelig Randers FC at besejre nordjyderne, da de to klubber mødtes i september. 3-2 endte kampen dengang i hjemmeholdets favør, og mandag løber spillerne fra RFC og AaB endnu engang ind på grønsværen i Randers.

Colin Todds mandskab er ubesejret i de seneste fire ligakampe, men med tre uafgjorte har det ikke rigtig kastet en opstigning i tabellen af sig; her ligger Hestene på en skuffende ottendeplads blot et point over nedrykningsstregen.

Kent Nielsen og AaB derimod hænger godt på i toppen af Superligaen, hvor de rødhvide ligger nummer to med 24 point efter 14 runder - godt klaret af et hold med mange unge spillere af egen avl. Efter 0-3-lussingen i Parken har AaB vundet de seneste to ligakampe uden at lukke mål ind.

"Randers har et godt hold med en fin balance af talent og erfaring og fysik og kreativitet. Samtidig er deres omstillinger på et meget højt niveau, hvilket reelt afgjorde vores seneste indbyrdes kamp", siger Kent Nielsen til AaB's hjemmeside.

Det ligner på forhånd en meget tæt kamp i Randers, hvor gæsterne skal gå efter alle tre point for at hænge på FC Midtjylland, der fik tre point fredag aften. Hjemmeholdet har spillet seks ud af 14 ligakampe uafgjort og har brug for flere sejre, hvis klubben skal gøre sig forhåbninger om at forsvare den imponerende bronzeplads fra sidste sæson.

Vi tror dog ikke, at det bliver til tre point for nogle af holdene mandag aften. I stedet tror vi, at RFC spiller uafgjort for fjerde gang i fem kampe. X'et giver odds 3.40, og det er der, vi sætter vores penge.

Hjemmeholdets hurtige fløj Jonas Borring er i karantæne.
 

Spilforslag:
Sats på, at kampen ender uafgjort til odds 3.40
 


Klik her for at spille på Superligaen hos Unibet!