Superligaen: Randers og Esbjerg slutter sort efterår af med uafgjort


Randers FC 3.15 Uafgjort 3.40 Esbjerg 2.20 (Kickoff søndag 14:00)


Det er sidste sæsons nummer tre og fire, der mødes i søndagens tidlige kamp i Superligaen, men meget har ændret sig siden dengang for Randers FC og Esbjerg. Før opgøret i efterårssæsonens sidste runde indtager klubberne henholdsvis en 10. og 11. plads med ni og 10 point op til top-3.

Esbjergs succesrige deltagelse i Europa League ser ud til at have kostet en hel del point i ligaen, mens RFC ganske enkelt spiller for mange uafgjorte kampe (otte ud af 17). Den manglende evne til at få tætte kampe til at tippe over til deres fordel har kostet Colin Todd & Co. dyrt i tabellen.

Historisk set er der ikke meget, der tyder på, at gæsterne lykkes med deres mission. I 13 indbyrdes opgør i Randers er det kun blevet til én sølle sejr til de blåhvide - en 1-0-sejr for over fire år siden.

"Det bliver en hård fight, hvor vi kommer til at møde et Randers-hold, som vil lægge en masse energi i kampen. Det er to hold, som savner at vinde, og hvor en sejr kan betyde et spring på tre-fire pladser i tabellen", siger EfB's cheftræner, Niels Frederiksen, til klubbens hjemmeside.

Hestene fra Kronjylland er uden sejr i de seneste tre kampe, hvoraf de seneste to er endt 1-1. EfB er inde i en endnu dårligere stime med syv ligakampe uden fuld gevinst, men har blandt andet formået at spille uafgjort mod topholdene FC København (1-1) og AaB (2-2).

De to klubber har aldrig spillet målløse kampe i Randers, og i de seneste tre indbyrdes ligaopgør er der scoret 12 mål i alt. Vi tror på, at begge hold scorer til odds 1.72.

1-1 ligner et oplagt resultat af opgøret mellem to hold, der har skuffet gevaldigt i efteråret. Dermed må EfB's Europa-helte finde sig i at skulle gå i vinterhi under nedrykningsstregen.

EfB har forsvarsspilleren Kian Hansen i karantæne.
 

Spilforslag:
Sats på, at kampen ender uafgjort til odds 3.40
 


Klik her for at spille på Superligaen hos Unibet!