Superligaen: Randers og OB deler point for tredje gang i træk


Randers FC 2.55 Uafgjort 3.40 OB 2.65 (Kickoff lørdag 17:00)


Det har været vanskeligt for både Randers FC og OB at finde den fornødne stabilitet i denne sæson, hvilket de to holds enslydende resultatstatistikker fortæller os (4-6-5). Lørdag eftermiddag kan en eventuel vinder hoppe op på en delt tredjeplads, mens taberen risikerer at ligge under nedrykningsstregen, når runden er slut.

Mens RFC og Colin Todd (billedet herover) trods det bitre 1-4-nederlag til AaB i den seneste runde har fået fire point ud af de seneste tre ligakampe, så har De Stribede fra Fyn kun snuppet ét sølle point i samme periode. Hvorvidt det kan bruges i forhold til vurderingen af styrkeforholdet, er nok tvivlsomt - dertil er de to provinsmandskaber for svingende.

Troels Bech kan glæde sig over ikke at have karantæner at spekulere på, ligesom det ser ud til at lysne på skadesfronten. At OB's trup er relativt tynd, så vi i holdets seneste kamp på hjemmebane mod oprykkeren FC Vestsjælland, der med en overbevisende 3-1-sejr tilføjede fynboerne det andet hjemmebanenederlag i sæsonen.

Vi ved, at gæsterne er uden Anders Møller Christensen og Bashkim Kadrii i lørdagens kamp, men det bør ikke være et handicap, der undskylder endnu en dårlig indsats. OB har fået point med hjem fra Randers i otte ud af ni tilfælde siden den første udekamp mod Hestene i 2005 (1-1), og det tror vi også, at de blåhvide gør lørdag.

Det ligner dog på forhånd en tæt kamp, og der er ingen tvivl om, at RFC's spillere vil gøre alt for ikke at blive klædt af foran eget publikum ligesom i kampen mod AaB. Colin Todd er normalt en mand, der forstår at sætte sine spillere op, og vi tror, at en hård fight ender i en pointdeling.

Det vil i så fald være det tredje uafgjorte resultat i træk i Superligaen mellem de to klubber og det fjerde i de seneste otte indbyrdes ligaopgør. X'et får du til odds 3.40 hos Unibet.

Hjemmeholdet har Elmar Bjarnason i karantæne.
 

Spilforslag:
Sats på, at kampen ender uafgjort til odds 3.40
 


Klik her for at spille på Superligaen hos Unibet!