Superligaen: Randers spænder ben for sejrshungrende Brøndby


Brøndby 2.20 Uafgjort 3.40 Randers FC 3.20 (Kickoff søndag 19:00)


Brøndbyhelten Thomas Kahlenberg vendte i den forgangne uge hjem til den københavnske vestegn, hvor ledelse og fans håber på, at den tidligere landsholdsspiller kan bidrage med stor rutine og kreativitet på et hold, der endnu har sin første sejr til gode i denne sæson.

Modstanderen i den sene søndagskamp er de forsvarende bronzevindere fra Randers FC, der er kommet anderledes godt i gang med otte point for fem kampe. Efter dukkerten mod FC Midtjylland rejste Colin Todds tropper sig flot i den forgangne runde, hvor Hestene hjemme i Randers slog et stærkt Esbjerg-hold med 3-2. Det er naturligvis noget, der giver en masse rutine, som de lyseblå vil tage med ind til kampen mod et kriseramt hjemmehold.

BIF's nye træner, Thomas Frank, har endnu til gode at vinde med sit hold. 2-5-nederlaget forrige fredag mod FCM i Herning var lidt af en blamage og udstillede en af BIF's største svagheder: defensiven. 11 mål har holdet lukket ind, hvilket er dårligst af samtlige Superliga-klubber. 

"Jeg regner med, at det bliver en meget lige kamp mod Randers på søndag. Randers har fortsat det høje niveau, som de viste i sidste sæson, hvilket gav dem bronzemedaljer, og de er i fantastisk shape lige nu, som Colin Todd sikkert ville sige det", siger BIF-træner Thomas Frank til klubbens hjemmeside og fortsætter:

"Randers er et hold, der er afklarede omkring deres gameplan, og som er dygtigt organiseret og farlige på omstillinger. I deres afslutningsspil ved de nøjagtigt, hvad de vil, og hvad de er gode til, nemlig at komme til mange omstillinger og indlæg og herefter lægge tryk i feltet. Derudover har de så i Ronnie Schwartz en af ligaens klart dygtigste afsluttere".

Der er ikke noget at sige til, at BIF-træneren er en smule nervøs for Superliga-topscorer Ronnie Schwartz. Seks mål i fem kampe er meget imponerende af bomberen, der nu har lavet 32 mål i 67 kampe. Ikke desto mindre giver Thomas Frank udtryk for en vis optimisme forud for det vigtige opgør:

"Overordnet set glæder vi os - som altid - som små børn til at spille på Brøndby Stadion. Støtten og opbakningen har været helt vanvittig hidtil, og det ser ud til at fortsætte på søndag. Vi brænder allesammen indædt for at tage den første sejr, og vi arbejder hele tiden stinkende hårdt på træningsbanen for at få det til at ske. Der er ikke noget, vi hellere vil end at vinde på hjemmebane foran klubbens fans", siger Thomas Frank.

Vi har umiddelbart svært ved at se, hvad der retfærdiggør en så klar favoritstatus til hjemmeholdet, og odds 3.20 for 2-tallet i en kamp, hvor det i dén grad er gæsterne, der har momentum, ligger lige til højrebenet. Sidst RFC var på besøg på Brøndby Stadion sejrede kronjyderne 2-0 på mål af førnævnte Ronnie Schwartz (på straffe) og Nicolai Brock-Madsen. Det var den blot anden RFC-sejr i Brøndby i 10. forsøg. Vi tror, den tredje kommer søndag aften.

Hjemmeholdet må undvære den skadede midtbanespiller Lebogang Phiri, og Mathias Gehrt blev solgt i den forgangne uge. Gæsterne fra Randers er fortsat uden Lasse Rise, Remco van der Schaaf og Anders Egholm. Ingen af de to hold har spillere i karantæne.
 

Spilforslag:
Sats på, at RFC vinder til odds 3.20


Klik her for at spille på Superligaen hos Unibet