Superligaen: RFC og FCM er fortsat ubesejret efter fjerde runde


Randers FC 2.55 Uafgjort 3.35 FC Midtjylland 2.65 (Kickoff søndag 15:00)


Søndagens hjemmehold, Randers FC, har kun vundet én af de første tre kampe i denne Superliga-sæson, men har til gengæld ikke tabt endnu. Desuden kom sejren i den seneste ligakamp på udebane mod de forsvarende mestre, FC København, og lød på hele 3-1. Imponerende af Colin Todds mandskab, der også har skullet jonglere med to hårde Europa League-kvalkampe de seneste 10 dages tid.

Gæsterne fra FC Midtjylland har ikke haft europæiske "problemer" at slås med, men har kunnet koncentrere sig fuldt og helt om den hjemlige liga. Og det må man sige, at Glen Riddersholms tropper har gjort. Tre kampe, tre sejre, ét indkasseret mål og maksimumpoint som det eneste hold i Superligaen efter tre runder. Imponerende ikke mindst med tanke på, at modstanderne har været AGF, FC København og SønderjyskE.

Et af de store spørgsmål forud for det jyske opgør er, hvordan Hestene tackler den lange rejse til Kazan i midtugen, der kastede et 0-2-nederlag af sig. Det er imidlertid ikke noget, træneren bekymrer sig om - tværtimod:

"Der var perioder i kampen, hvor vi rent faktisk formåede at holde fast i bolden over længere perioder, og det er i sig selv opløftennde mod et klassemandskab som Rubin Kazan. Vi skal have det bedste ud af denne kamp og bruge det, når vi søndag møder FC Midtjylland. Det må være en kæmpe motivation for spillerne at se frem til den Superliga-kamp, når de lige har mødt et topmandskab som Rubin Kazan", siger RFC-boss Colin Todd til klubbens hjemmeside.

Et topmandskab i Superligaen er FCM som sagt også, og Ulvene har historisk set et godt kram på RFC. I de hidtil 21 indbyrdes opgør har FCM vundet de 12, mens de lyseblå fra Randers kun har vundet fire. Når kampene spilles i Randers, ser det dog mere jævnbyrdigt ud; her har FCM kun vundet to ud af otte, mens hjemmeholdet har taget sejren tre gange.

Der bliver traditionelt scoret en hel del mål, når RFC og FCM mødes; de seneste fem opgør har haft et målgennemsnit på tre mål, og kun to gange ud af 21 er en kamp mellem de to klubber endt målløs. Overvej derfor at satse på over 2.5 mål til odds 1.90.

Tre af de seneste seks indbyrdes opgør er endt uafgjort, og det er også dét resultat, vi satser på i den tidlige søndagskamp i Randers. Dermed kan begge klubber glæde sig over fortsat at være ubesejret, mens FCM må finde sig i ikke længere at have maksimumpoint.

Hjemmeholdet må fortsat undvære Anders Egholm og Remco van der Schaaf, mens gæsterne har Petter Andersson og Santiago Villafane på skadeslisten. Ingen af de to hold har spillere i karantæne.
 

Spilforslag:
Sats på, at kampen ender uafgjort til odds 3.35


Klik her for at spille på Superligaen hos Unibet