Superligaen: Rutinerede SønderjyskE nægter oprykker første udesejr


SønderjyskE 1.90 Uafgjort 3.35 FC Vestsjælland 4.20 (Kickoff søndag 19:00)


På papiret er det to meget ligeværdige modstandere, der mødes i fjerde rundes mandagskamp. Både SønderjyskE og FC Vestsjælland har således resultatstatistikken 1-1-1 efter de tre første kampe, mens det kun er et mål, der gør, at mandagens hjemmehold kan prale af at ligge over modstanderen i tabellen.

SønderjyskE har imidlertid ikke tabt i de seneste fem hjemmekampe i Haderslev, mens oprykkeren fra Slagelse endnu har sin første udesejr i Superligaen til gode. Ove Pedersens mandskab har ganske vist også kun spillet én kamp på fremmed græs i landets bedste række (1-1 i premiererunden i Brøndby), men det kan ikke komme bag på nogen, at det rutinerede Superliga-mandskab fra Haderslev er favorit foran eget publikum.

Det er da heller ikke just manglende selvtillid, der præger SønderjyskE's 19-årige talent Andreas Oggesen, der fik sin Superliga-debut i sæsonen 2011/12:

"Jeg tror på, at vi vinder kampen med 2-0. Vi har spillet rigtig godt i Superligaens første tre kampe, så derfor tror jeg, at vi kan fortsætte de gode takter mandag aften. Vi skal dog være i stand til at afvise FC Vestsjællands stærke dødbolde. Lykkes vi med dette, tror jeg på, at vi vinder kampen", siger Andreas Oggesen til klubbens hjemmeside og kommer med et frækt bud på kampens første målscorer:

"Jeg tror, at det bliver Kenneth Fabricius. Han har været meget tæt på i de første kampe, og det er kun et spørgsmål om tid, før han får hul på bylden".

Kenneth Fabricius har ikke scoret hverken i denne sæson eller i sidste sæson, da angriberen spillede i Esbjerg. Fabricius har odds 6.75 som første målscorer.

Vi tror ligesom Oggesen, at hjemmeholdet tager alle tre point. Det bliver ikke nemt mod et oprykkerhold, der har kvaliteterne til at udfordre alle Superliga-mandskaber, men sønderjyderne har rutinen og koldblodigheden, der gør forskellen.

Hjemmeholdet må undvære Ayoub Sørensen og Tommy Bechmann. Ingen af de to hold har spillere i karantæne.
 

Spilforslag:
Sats på, at SønderjyskE vinder til odds 1.90


Klik her for at spille på Superligaen hos Unibet