Superligaen: Rutineret oprykkerhold forværrer AGF's nedtur


FC Vestsjælland 2.65 Uafgjort 3.30 AGF 2.60 (Kickoff lørdag kl. 17:00)


FC Vestsjælland kan lørdag byde indenfor til den første Superliga-hjemmekamp i klubbens korte historie. Modstanderen er et AGF-hold, der har mange bekymringer i øjeblikket. I premiererunden tabte aarhusianerne klart på hjemmebane til FC Midtjylland (0-2), og De Hvide har således kun vundet fire af deres seneste 20 ligaopgør, hvis man også medregner den forgangne sæson.

Peter Sørensen & Co. ligner et mandskab, hvis moral er for nedadgående, og det hjalp næppe på humøret i truppen, da Osama Akharraz og Søren Larsen blev skiftet ud efter blot 41 minutters spil i sidste rundes fredagskamp mod FCM. Erstatningerne i angrebet kunne ikke ændre kampens gang, og traditionsklubbens organiserede offensive spil lader en del tilbage at ønske i øjeblikket.

FCV viste i premiererundens 1-1-kamp ude mod Brøndby, at oprykkeren ikke er kommet op i landets bedste række for at agere prygelknabe. På et tætpakket Brøndby Stadion stod Ove Pedersens tropper for presset og kunne sådan set også godt have snuppet alle tre point.

Den hjemvendte bomber Dennis Sørensen satte udligningsmålet ind bag Lukas Hradecky, og han er bare én af flere rutinerede kræfter, der er kommet til Slagelse og FCV. Spillere som målmand Thomas Mikkelsen, Morten Bertolt, Søren Berg og Michael Lumb udgør den rutinerede stamme på et hold, som alle hold i Superligaen i princippet kan tabe til, hvis ikke koncentrationen er på plads.

Som oddsene indikerer, er der lagt op til en tæt kamp, og vi har meget svært ved at se et formsvagt AGF-mandskab uden selvtillid tage til Slagelse og få alle tre point. Ove Pedersen er en snu ræv på trænerbænken, og hvis kampen skal tippe til en af siderne, så tror vi, at det bliver til hjemmeholdets fordel. En étmålssejr til FCV giver odds 4.40, og det er et tip, som de lidt mere risikovillige bettere kan kaste sig over.

AGF har Frans Dhia Putros i karantæne, efter at forsvarsspilleren fik to gule kort i kampen mod FCM. Derudover må træner Peter Sørensen undvære den skadede offensivspiller David Devdariani. 
 

Spilforslag:
Sats på, at FCV vinder kampen til odds 2.65
Sats på, at Dennis Sørensen scorer til odds 3.65 


Klik her for at spille på Superligaen hos Unibet