Superligaen: Såret SønderjyskE-hold bliver ædt råt i Tigrenes hule


FC Nordsjælland 1.65 Uafgjort 3.80 SønderjyskE 5.25 (Kickoff lørdag 17:00)


Det begynder at se rigtig sort ud for SønderjyskE i Superligaen. De lyseblå sønderjyder befinder sig pt. på sidstepladsen i tabellen med seks point op til stregen, og lørdag venter der en svær udekamp i Farum mod et FC Nordsjælland-mandskab, der trods 0-4-ydmygelsen i Parken ligner et hold på vej frem.

Kasper Hjulmand & Co. havde inden kampen mod FC København ikke tabt i fire ligaopgør - fem hvis vi tæller pokalturneringen med. SønderjyskE kan dog hente en smule optimisme i det faktum, at man hjemme i Haderslev slog FCN overbevisende 2-0 sidst i september og i april fik 2-2 i Farum.

FCN er i skrivende stund Superligaens fjerdestærkeste hjemmehold og har kun tabt én gang i Farum i denne sæson. Til sammenligning har SønderjyskE kun vundet én gang på fremmed græs, og det er rent faktisk kun Tigrene fra Farum, der har klaret sig dårligere på udebane med tre sølle point.

Til FCN's store held spilles lørdagens kamp således på det specielle underlag på Farum Park, og det er et sted, som alle hold i ligaen har det vanskeligt med. Rent historisk har SønderjyskE kun vundet to gange i 11 forsøg, når turen er gået til det nordsjællandske.

Vi tror ikke, at det bliver til en tredje udesejr over FCN til Lars Søndergaards mandskab lørdag - dertil spiller SønderjyskE simpelthen for dårligt i øjeblikket. Det ligner en sikker hjemmesejr, og de risikovillige bettere kan passende satse på 1-tallet på handicap 0-1 til odds 2.80.

Hjemmeholdet er fortsat uden de skadede Uffe Bech og Kasper Lorentzen, mens SønderjyskE har Adigun Salami, Tommy Bechmann og Andreas Oggesen på skadeslisten.

Gæsterne fra Haderslev har desuden Adama Guira og Niels Lodberg i karantæne.
 

Spilforslag:
Sats på, at FCN vinder til odds 1.65
 


Klik her for at spille på Superligaen hos Unibet!