Superligaen: Sejrshungrende Ulve æder oprykkere råt


FC Midtjylland 1.55 Uafgjort 3.75 FC Vestsjælland 6.50 (Kickoff mandag 19:00)


Mandag aften mødes to klubber, der på hver sin måde skal op på hesten igen. Mens hjemmeholdet, FC Midtjylland, har spillet to gange uafgjort i træk, har gæsterne fra FC Vestsjælland fået to lussinger i de seneste to runder (1-3 og 0-2 mod henholdsvis Esbjerg og Viborg FF).

Ulvene fra Midtjylland ligger dog fortsat klart i spidsen af Superligaen og kan med en favoritsejr i mandagskampen udbygge afstanden til nummer to, AaB, der i så fald vil være syv point efter FCM.

De rødsorte midtjyder har endnu ikke prøvet at tabe i denne sæson. Især på eget græs har holdet været knivskarpt med fire sejre ud af fem mulige. Kun fire mål er det lykkedes modstanderne at score i Herning, og FCM har med afstand ligaens stærkeste defensiv i øjeblikket.

"Vi tørster efter at komme tilbage på sejrssporet igen, og vi er efter en god træningsuge helt klar til opgaven imod Vestsjælland. Der hersker en god stemning i truppen, og det lysner på skadesfronten. Det kan mærkes i dagligdagen, hvor konkurrencen om en plads i kamptruppen ikke har været højere, end den er i øjeblikket", siger FCM-cheftræner Glen Riddersholm til klubbens hjemmeside og fortsætter:

"Vestsjælland er en atypisk oprykker, idet holdet er godt sammensat og fra dag ét har været klar til at konkurrere ligeværdigt på alle parametre med de øvrige superligahold. Ser man på Vestsjællands hold og deres flotte udebanestatistik i indeværende sæson, aftvinger det naturlig respekt. Vestsjællands selvforståelse er stor. Det fornemmer man også tydeligt på den retorik, som holdet og dets dygtige træner, Ove Pedersen, anvender".

FCV ligger før den svære udekamp nummer otte med resultatstatistikken 3-4-3. På udebane har holdet dog kun tabt én gang, mens én er vundet og tre spillet uafgjort. Fire mål i fem opgør på fremmed græs taler dog sit tydelige sprog om et hold, hvis dyder er disciplin og en stærk defensiv.

Vi tror dog ikke på, at det er nok mod et FCM-hold, der er sultent og på jagt efter tre point. Angrebsduoen Morten 'Duncan' Rasmussen og Sylvester Igboun vil skabe ravage i oprykkernes forsvarsrækker, og gæsternes angreb har ikke, hvad der skal til for at sikre point i Midtjylland.

Ingen af de to hold har spillere i karantæne.
 

Spilforslag:
Sats på, at FCM vinder til odds 1.55


Klik her for at spille på Superligaen hos Unibet