Superligaen: Sensationsholdet fra Viborg tager AaB på sengen


AaB 1.70 Uafgjort 3.60 Viborg FF 5.05 (Kickoff søndag 15:00)


AaB-Viborg var tidligere et klassisk jysk opgør, men i 2008 blev der sat en midlertidig stopper for traditionen, da de grønklædte midtjyder røg ud af Superligaen. At det dengang var et VFF-hold på vej den forkerte vej, understreges af det faktum, at holdet tabte fem ud af seks kampe mod AaB fra 2006 til 2008.

I Aalborg har VFF dog altid haft det svært med beskedne fire sejre i 18 forsøg siden 1993, og i det hele taget må man sige, at AaB er storebroren i forhold til VFF med hele 22 sejre i de hidtil 38 indbyrdes opgør i Superligaen.

10 runder inde i Superliga-sæsonen 2013/14 er styrkeforholdet dog alt andet end entydigt; Viborgs oprykkere befinder sig meget overraskende på tredjepladsen med ét point ned til AaB, der ganske vist ligger nummer fire, men som har skuffet i sine seneste to kampe, der er resulteret i ét nederlag og én uafgjort.

0-0-kampen hjemme mod AGF i sidste weekend var den rene jammer for Kent Nielsens mandskab, der - ligesom modstanderen - havde meget svært ved bare at tæmme og aflevere bolden. Der skal helt andre boller på suppen, hvis de nordjyske favoritter skal gøre sig forhåbninger om at slå et VFF-hold med masser af selvtillid.

Ove Christensens grønklædte drenge er ubesejret i tre kampe i træk og vandt senest 2-0 over det andet oprykkerhold, FC Vestsjælland, takket være to sene scoringer. Det uafgjorte resultat mod førerholdet og ærkerivalen FC Midtjylland runden forinden gav utvivlsomt holdet et boost.

Det bliver med al sandsynlighed et meget tæt opgør søndag eftermiddag i Aalborg, og hvis hjemmeholdet undervurderer gæsterne det mindste, så tegner det til at blive en meget ubehagelig kamp for de bolsjestribede nordjyder.

Odds 5.05 på 2-tallet er for godt til at overse, og sammenholdt med de to jyske holds form de seneste par uger er det det, vi (lidt frækt) satser på.
 

Spilforslag:
Sats på, at VFF vinder til odds 5.05


Klik her for at spille på Superligaen hos Unibet