Superligaen: Stabile oprykkere spiller lige op med de svækkede heste


FC Vestsjælland 2.70 Uafgjort 3.25 Randers FC 2.50 (Kickoff søndag 17:00)


Fem ligakampe har oprykkerholdet FC Vestsjælland spillet uden at tabe, og det bliver ikke mindre imponerende af, at Vikingerne i de seneste to kampe har mødt de forsvarende mestre og sølvvindere på udebane med fire point til følge.

Før landsholdspausen vandt Ove Pedersens hold 2-1 i Farum, og her blev Thiago Pinto Borges dobbelt målscorer. Runden forinden havde holdet fået 1-1 i Parken mod FC København i en kamp, som oprykkerne kunne have vundet, hvis vi ser på spil og chancer.

Søndagens gæster fra Randers FC har endnu ikke tabt på fremmed græs i denne sæson, men løb ind i et ærgerligt nederlag for to uger siden på hjemmebane mod SønderjyskE (0-2). Dermed er Hestene uden sejr i de seneste to ligakampe, hvor holdet heller ikke har formået at score.

At score har FCV heller ikke ligefrem haft nemt ved; blot tre mål er det blevet til for Slagelse-holdet i sæsonens tre hjemmekampe, og gennemsnittet per kamp (både ude og hjemme) ligger ligeledes på ét mål.

"Jeg forventer en meget lige kamp, hvor det kan blive svært at åbne hinanden op. Det første mål kan meget vel blive afgørende, men vi håber da på mange mål, især fra vores side", siger FCV's assistenttræner, Ulrik Balling, til klubbens hjemmeside og fortsætter:

"Og så er det jo dejligt, at vi igen skal spille på hjemmebane foran vores egne fans. Forhåbentlig får vi igen vist, hvor godt et fodboldhold, vi også er. Den opbakning, som der har været i Parken og i Farum Park, håber vi meget på fortsætter".

Ligesom Balling regner vi med, at det bliver et tæt opgør, hvor gæsterne kommer til at lide under fraværet af deres topscorer, Ronnie Schwartz, der blev udvist i kampen mod SønderjyskE og har fået to spilledages karantæne. Sats på X'et til odds 3.25. 

Gæsterne må undvære den skadede Lasse Rise samt Ronnie Schwartz, der som sagt er i karantæne.
 

Spilforslag:
Sats på, at kampen ender uafgjort til odds 3.25


Klik her for at spille på Superligaen hos Unibet