Superligaen: Ståle og Løverne får det svært i Odense


OB 4.10 Uafgjort 3.55 FC København 1.90 (Kickoff søndag 19:00)


Både OB og FC København går søndag aften på banen med skuffelse i umiddelbar erindring. Mens De Stribede ikke magtede at følge den flotte sejr i forårspremieren mod FC Midtjylland op med point i Esbjerg, gik det søndag helt galt for Løverne, der blev splittet ad 1-5 i Parken af selvsamme FCM.

Der bør derfor ikke være nogen tvivl om, at det er 22 "blodtørstige" spillere, der skal dyste i den sene søndagskamp i 21. runde. Hjemmeholdet har derudover den motivationsfaktor, at det ikke er lykkedes at besejre københavnerne i Superligaen i knap tre år.

I efteråret vandt FCK 2-1 over OB i Parken takket være to scoringer i det sidste kvarters tid, og vi skal helt tilbage til 2008 for at finde det seneste målløse ligaopgør mellem de to klubber. Særligt kampene i Odense har været målrige de seneste sæsoner med 21 kasser i fem opgør. Over 3.5 mål i den sene søndagskamp kaster odds 2.90.

"FCK er nok påvirket af det og revanchelystne, og den slags kan få betydning begge veje, men det også for os efter seneste kamp mod Esbjerg, hvor der ikke var ret meget, der fungerede. Så vi skal hæve skuldrene og kæmpe for at få de tre point denne gang", siger den FCK-ejede OB-spiller Mustafa Abdellaoue til klubbens hjemmeside.

Det er endnu uvist, hvorvidt gæsternes førstemålmand, Johan Wiland, bliver helt klar til opgøret, ligesom Rurik Gislason har døjet med en skade siden nederlaget til FCM. Særligt førstnævntes deltagelse ligner en faktor, der kan blive ganske afgørende, så man gør klogt i at følge med på diverse hjemmesider.

Det var en til tider noget nær skandaløs præstation, FCK'erne leverede i opgøret mod FCM i søndags, og det skal blive spændende at se, om de har psyken til at rejse sig 100 pct. igen. Ståle Solbakken (billedet herover) har gjort det før, men spørgsmålet er, om han har det nødvendige materiale til at besejre odenseanerne.

Tre ud af de seneste fem ligakampe mellem OB og FCK er endt uafgjort, og det ligner også et godt bud denne søndag aften i marts til odds 3.55. 0-0 bliver det næppe, så herfra skal resultattippet lyde på 1-1 (odds 7.00) eller 2-2 (12.50). Odds 1.90 på udesejren frister ikke umiddelbart, og skal vi hælde til en af siderne, bliver det til OB's fordel på grund af det fine odds 4.10 på hjemmesejren.

OB har Mads Toppel i karantæne, mens det samme gør sig gældende for gæsternes hjemvendte angriber, Andreas Cornelius, der blev udvist i kampen mod FCM.
 

Spilforslag:
Sats på, at kampen ender uafgjort til odds 3.55
 


Klik her for at spille på Superligaen hos Unibet!