Superligaen: Ståle Solbakken får comebacksejr mod FC Vestsjælland


FC København 1.30 Uafgjort 4.65 FC Vestsjælland 12.00 (Kickoff søndag 17:00)


Ståle er tilbage. Blandt FC København-tilhængerne er man ikke i tvivl: Nu vender skuden. Den norske træner afløste i den forgangne uge belgiske Ariël Jacobs, der måtte betale prisen for en historisk skidt stime af kampe uden sejr i hovedstadsklubben, og den tidligere FCK-succestræner har ikke undladt at gøre opmærksom på, at han kræver benhårdt arbejde fra spillerne, hvis de fortsat skal være at finde på holdkortet i Parken.

Efter mindre succesfulde ophold i tysk og engelsk fodbold er Ståle Solbakken nu tilbage i den klub, hvor han har fejret mesterskabstriumfer og historiske resultater i Champions League. På papiret kunne han ikke ønske sig en meget blidere landing i København end en hjemmekamp mod oprykkerne fra Slagelse, FC Vestsjælland. 

På den anden side: Alt andet end tre point vil - uanset spillet - være en gedigen nedtur for det kriseramte mesterhold og den hjemvendte cheftræner. FCV har ikke bare været slagtekvæg, som nogle måske havde forventet før sæsonstarten. Tværtimod er Vikingerne ubesejret i de seneste tre kampe og har kun tabt én kamp ud af de første fem. Tre af disse kampe er dog endt uafgjort, og Ove Pedersens offensiv har haft svært ved at score; blot fire mål er det blevet til indtil videre.

Søndagens hjemmehold har heller ikke ligefrem sprudlet foran modstandernes mål: Fem mål er det blevet til i de første fem kampe for de hvidklædte københavnere, der i sidste sæson bankede 62 kasser ind i 33 kampe.
 


Sportsdirektør CV, cheftræner Ståle og klubbens tusindtallige fanskare håber på, at nyindkøbet til angrebet, nigerianske Fanendo Adi, er svaret på Løvernes problemer med de manglende mål. Den høje og angiveligt bomstærke afrikaner er for første gang med i FCK-truppen, og samtidig er én af Ariël Jacobs indkøb, Igor Vetokele, gledet ud.

"Vi skal agere råt kød for FCK-spillerne, der mildest talt ikke har haft den bedste opstart i den nye sæson efter at være blevet mestre året forinden", siger FCV's direktør Gert Hansen til klubbens hjemmeside.

Det er første gang, at de to klubber mødes i Superligaen, men FCK vandt 3-1 i en træningskamp forud for forårssæsonen i år. Vi er ikke bange for at vove pelsen og sige, at 3-1 meget vel kunne ende med at blive resultatet igen søndag i en kamp, hvis vigtighed er monumental for hjemmeholdet.

Ingen af holdene har spillere i karantæne.
 

Spilforslag:
Den forsigtige: Sats på, at FC København vinder til odds 1.30
Den frække: Sats på, at begge hold scorer til odds 2.00 


Klik her for at spille på Superligaen hos Unibet