Superligaen: Tam Brøndby-offensiv jagter mål i Slagelse


FC Vestsjælland 3.35 Uafgjort 3.35 Brøndby 2.15 (Kickoff mandag 19:00)
 

FC Vestsjælland byder mandag aften for første gang i klubbens korte historie Brøndby indenfor på hjemmebanen i Slagelse og runder samtidig 14. runde i Superligaen af.

Ove Pedersens FCV-mandskab har været noget ustabile og ligger før mandagskampen nummer ni i Superligaen. Resultatstatistikken for de seneste fem kampe hedder 1-1-3.

Gæsterne fra den københavnske vestegn har ikke tabt i de seneste seks ligakampe, men den statistik dækker over det faktum, at de blågule heller ikke har vundet i de seneste tre kampe, der således alle er endt uafgjort. BIF ligger derfor nede som nummer 10 i tabellen.

Thomas Franks tropper har kun scoret ét mål i de seneste tre ligakampe, men FCV har lukket 12 mål ind i sine seneste fem, så det skulle undre, hvis ikke gæsterne får mulighederne i Slagelse.

BIF har kun vundet én udekamp i denne sæson, men har for vane at deltage i målrige opgør på fremmed græs (bortset fra de to seneste udekampe). I gennemsnit bliver der scoret tre mål per kamp, når BIF er udehold. Over 2.5 mål i mandagskampen giver odds 2.10.

De to klubber har kun mødt hinanden én gang tidligere - i første spillerunde da det blev 1-1 på Brøndby Stadion. X'et ligner også et logisk resultat af mandagskampen mellem to af de hold, der oftest spiller uafgjort i landets bedste række.

Hjemmeholdet har backen Oliver Lund i karantæne, mens gæsterne stadig har profilerne Simon Makienok og Thomas Kahlenberg på skadeslisten.
 

Spilforslag:
Sats på, at kampen ender uafgjort til odds 3.35
 


Klik her for at spille på kampen hos Unibet!