Superligaen: Ulvene og Løverne deler byttet på Heden


FC Midtjylland 3.15 Uafgjort 3.40 FC København 2.20 (Kickoff søndag kl. 19:00)


FC Midtjylland fik en noget nær perfekt sæsonstart med 2-0-sejren i Aarhus over AGF i fredags. Søndagens modstander, FC København, derimod skuffede gevaldigt og tabte 1-2 i Aalborg mod AaB i premiererunden. Det er svært at sige, hvor meget man skal lægge i netop de to resultater, men det tegner til at blive et tæt og intenst opgør søndag aften på MCH Arena i Herning.

FCK er blevet gjort til ganske klar udebanefavorit rent oddsmæssigt, men selvom FCK's trup på papiret er stærkere end hjemmeholdets, så er det Ulvene, der har momentum, mens københavnerne blot har vundet én af deres seneste 11 ligakampe - uhørt efter mestrenes standarder.

Hjemmeholdets anfører, Kristian Bak Nielsen, kan få sin officielle kamp nummer 250 i FCM's trøje; fighteren Bak debuterede i en pokalkamp mod AaB for omkring 12 år siden. Derudover skal det nævnes, at kampen mod FCK er FCM's officielle kamp nummer 550. Det er blevet til 263 sejre, 125 uafgjorte og 161 nederlag.

I den indbyrdes statistik mod Løverne ser det mindre godt ud for FCM. Ud af de 39 kampe, som de to hold har spillet mod hinanden i Superligaen, har FCK vundet de 20, mens FCM blot har taget sejren ni gange, og målscoren er 71-41 i hovedstadsklubbens favør. I de seneste 24 ligakampe har FCM kun vundet fire gange over FCK - senest i maj sidste år (1-0 i Herning).

Hjemme i Herning har de to klubber dog spillet helt lige op i landets bedste række. Syv sejre har hvert hold fået på Heden, mens fem af opgørene er endt uden vinder.
 


Sidst FCM og FCK mødte hinanden (i marts), foregik kampen også på MCH Arena, og her endte det med et 2-2-resultat efter en spændende dyst. Ulvene kom foran 2-0 på to kasser af midtbanemanden Petter Andersson, før Cesar Santin og Andreas Cornelius til sidst i kampen sørgede for, at FCK fik ét point med hjem.

Vi tror også, at søndagens kamp ender uafgjort, hvilket begge hold som udgangspunkt kan leve med. I den forbindelse er odds 3.40 ganske respektabelt. Desuden satser vi på, at der bliver scoret over 2.5 mål; begge hold spiller offensiv fodbold, og det er utænkeligt, at gæsterne frivilligt vil pakke sig ned og satse på kontraløb. Hos hjemmeholdet ser angriberen Morten 'Duncan' Rasmussen ud til at være i spillehumør, og det samme gør stortalentet Pione Sisto, der kom på måltavlen mod AGF.

Gæsterne må undvære Claudemir, der er i karantæne, og den skadede Nicolai Jørgensen.
 

Spilforslag:
Sats på, at kampen ender uafgjort til odds 3.40
Sats på, at der bliver scoret over 2.5 mål til odds 1.70 


Klik her for at spille på Superligaen hos Unibet