Superligaen: Viborg og Randers spiller lige op igen


Viborg FF 2.75 Uafgjort 3.40 Randers FC 2.40 (Kickoff søndag 14:00)


Der var drama på menuen, da Viborg den 20. juli sidste år mødte Randers FC i sin første Superliga-kamp efter oprykningen. To gange var det undertippede hjemmehold bagud, men begge gange lykkedes det de grønklædte at udligne Hestenes føring. To minutter før tid sørgede Ousmane Sarr for den sidste udligning og kampens resultat, 2-2.

De to jyske klubber har siden da holdt sig nogenlunde tæt på hinanden, og inden forårets første runde er der kun to point mellem RFC på femtepladsen og VFF på niendepladsen.

På Viborg Stadion har det historisk set også været ganske tæt mellem de to hold i Superligaen: Seks gange er de tørnet sammen i Viborg, og begge hold har vundet to gange, mens de resterende to - overraskende nok - er endt med pointdelinger. Målscoren? Ja, den lyder såmænd på 8-8.

Hjemmeholdets nye træner, Auri Skarbalius, kan glæde sig over, at hans mandskab leverede en overbevisende indsats i den sidste testkamp før forårspremieren; 3-0 vandt VFF således over bundholdet SønderjyskE på hjemmebane.

Også RFC kan gå ind i foråret med selvtillid, efter at kronjyderne i den sidste træningskamp spillede 2-2 mod Superligaens førerhold, FC Midtjylland. Godt nok smed Hestene en 2-0-føring væk, men takterne fra første halvleg er noget, som spillere og trænere kan tage med sig til kampen i Viborg.

Med tanke på, at Colin Todd og RFC har gjort det til lidt af et speciale at spille uafgjort på fremmed græs (halvdelen af de lyseblås otte udekampe er endt uafgjort i denne sæson), så er der mange ting, der peger mod X'et til det fine odds 3.40 i søndagens tidlige kamp.

Ingen af klubberne har spillere i karantæne.
 

Spilforslag:
Sats på, at kampen ender uafgjort til odds 3.40
 


Klik her for at spille på dansk fodbold hos Unibet!