Superligaen: Vikinger og sønderjyder deler rovet i fredagskampen


FC Vestsjælland 2.30 Uafgjort 3.35 SønderjyskE 2.95 (Kickoff fredag 18:30)


Som alle de øvrige kampe i forårets premiererunde begynder fredagens Superliga-opgør i Slagelse mellem FC Vestsjælland og SønderjyskE med en velfortjent hyldest af netop afdøde Richard Møller Nielsen. Når dommeren umiddelbart efter fløjter foråret i gang, er der lagt op til en bundgyser i det vestsjællandske.

FCV ligger lige over nedrykningsstregen, hvor Vikingerne har fem point ned til nummer sjok, SønderjyskE. Mens værterne er et af rækkens dårligste hjemmehold med 10 point efter otte kampe på eget græs, er Haderslev-klubben det næstdårligste udehold med fem erobrede point i ni kampe.

"Enhver kan jo ved at se på stillingen fornemme, hvor vigtig denne kamp er for os. Vi skal godt fra start, så vi kommer tilbage i subtoppen, og det kan vi komme med en sejr på fredag", siger FCV's cheftræner, Ove Pedersen til klubbens hjemmeside og fortsætter optimistisk:

"Men der kommer jo flere vigtige kampe hen over foråret, og at hype netop denne kamp er vel lige overdrevet nok. For SønderjyskE er det måske rigtigt, at det er vigtigt, men vi spiller igen næste uge, og blot vi holder vores pointgennemsnit sæsonen igennem, så ser det hele lyst og godt ud".

Ove Pedersen kan blandt andet glæde sig over tilgangen af den lynhurtige fløj Peter Nymann, der forhåbentlig for FCV kan servicere de centrale angribere med præcise indlæg.

Kigger vi på statistikken herunder, ser vi, at FCV i gennemsnit laver ét mål per hjemmekamp, mens det samme gør sig gældende for de lyseblå sønderjyder på udebane. Dermed bør sagen jo være klar: Kampen ender 1-1 (odds 7.00).

Vi er ikke så sikre på, at opgøret slutter med ét mål til hvert hold, men uafgjort ligner helt bestemt et godt bud til odds 3.35. En pointdeling blev det således også til i det hidtil eneste møde mellem de to klubber i Runde 4, da det endte 0-0.

Det bliver næppe kønt, men snarere et tæt og hårdt spillet opgør mellem to klubber, der vil have svært ved at æde endnu et nederlag i bunden af Superligaen.

Hjemmeholdet har Joël Tshibamba og Thiago på skadeslisten, mens gæsterne har Daniel Jensen i karantæne.

 

Spilforslag:
Sats på, at kampen ender uafgjort til odds 3.35
 


Klik her for at spille på dansk fodbold hos Unibet!