Superligaen: Vikingerne får ét point mod amputeret Randers-hold


FC Vestsjælland 2.50 Uafgjort 3.30 Randers FC 2.70 (Kickoff fredag 18:00)


Hverken oprykkeren FC Vestsjælland eller Randers FC har fået den start på 2014, man kunne have håbet på. Én uafgjort og ét nederlag står der ud for hver klub efter de to første runder i Superliga-foråret, og kun to point adskiller de to hold i den nederste tredjedel af tabellen.

Vikingerne har den mindst målfarlige offensiv i Superligaen; 20 mål har holdet scoret i 20 kampe, og der skal ikke en matematikprofessor til at se, at det ikke giver et attråværdigt målgennemsnit. Med en hjemmesejr vil Ove Pedersen overhale RFC og midlertidigt hoppe op på en delt syvendeplads.

Efter det ydmygende 0-4-hjemmebanenederlag mod bundproppen SønderjyskE i forårspremieren skylder FCV sit hjemmepublikum en god oplevelse mod et RFC-mandskab, der burde have fået point ud af sidste weekends hjemmekamp mod Brøndby (0-1).

Som oddsene indikerer, så er det en kamp, hvor det er vanskeligt at udpege en favorit. Begge klubber har desperat brug for en sejr i de nedre regioner af Superligaen, men det er vanskeligt at finde argumenter for, at det skulle ende med enten et 1-tal eller et 2-tal.

Da de to klubber mødte hinanden i Superligaen for første og hidtil eneste gang, i efteråret, vandt FCV 2-0 på hjemmebane, men i de to foregående indbyrdes kampe i 1. Division, var RFC løbet med sejren i begge tilfælde (to gange 2-1).

FCV viste i 0-0-kampen i Aalborg, at holdets defensiv var kommet på plads efter blamagen mod SønderjyskE, og det er svært at forestille sig, at RFC's amputerede angreb skal kunne udgøre en større trussel mod hjemmeholdets mål. FCV har dog ikke vundet i fire kampe i træk.

De lyseblå kronjyder er rækkens uafgjortspecialister - ikke mindst på udebane med fem uafgjorte ud af ni kampe - og X'et til odds 3.30 frister da også en hel del i fredagskampen i Slagelse. Er man ude efter bedre odds, er et spil på 0-0 (9.00) eller 1-1 (6.75) også en overvejelse værd.

Marc Dal Hende er tvivlsom hos hjemmeholdet, der dog kan glæde sig over at have Thiago med i truppen igen efter en længerevarende skade.

Colin Todd må klare sig uden sin foretrukne angrebsduo, da både Ronnie Schwartz og Nicolai Brock-Madsen er på skadeslisten. Adama Tamboura og Lasse Riise er ligeledes ude hos Hestene.

Hjemmeholdet har Rasmus Festersen og Henrik Madsen i karantæne, mens det samme gør sig gældende for gæsternes Christian Keller og Alexander Fischer.
 

Spilforslag:
Sats på, at kampen ender uafgjort til odds 3.30
 


Klik her for at spille på Superligaen hos Unibet!