Tre på stribe: Sådan ender det i rundens tre jyske gruppespilsdramaer


Silkeborg IF - Viborg FF (kampstart fredag 18:00)

Med fem point op til Silkeborg kan Viborg ikke leve med endnu en 0-0’er mod puljens toer, og der venter os derfor en interessant og formentlig intens duel i spillerundens første kamp. 

De grønklædte skal frem over stepperne og satse, hvilket vil åbne for værternes målfarlige offensivspillere såsom Skov, Scheel og Helenius. Sidstnævnte er nu oppe på ni sæsonscoringer for oprykkerne.

Mål skal der nok komme, men en vinder tør jeg ikke pege på.

De to jyske klubber har delt pointene pænt mellem sig i de tre indbyrdes opgør, men sidst duellen fandt sted i Søhøjlandet, fik værterne en snitter på 1-5. Så galt går det næppe igen. Det ligner på forhånd en ganske jævnbyrdig affære.

Peter Sørensens rødhvide tropper har kun tabt én af de seneste 11 hjemmekampe, og det var mod mestrene FC København. Omvendt har viborgenserne blot tabt én af deres seneste fem udekampe. Mål skal der nok komme, men en vinder tør jeg ikke pege på.

Ingen af de to klubber har spillere i karantæne.

1, X eller 2: Sats på X'et til odds 3.30
Resultattip: Sats på 1-1 til odds 6.75
Andet spil: Sats på mål i begge halvlege til odds 1.88

AC Horsens - Esbjerg (kampstart lørdag 16:00)

Esbjerg har desperat brug for point i bunden af Pulje 1 og er tvunget frem på den knoldede bane i Horsens, hvis vestjyderne skal gøre sig nogen forhåbninger om at overtage tredjepladsen fra fredagens værter. Det betyder dog ikke, at vestjyderne kommer hjem med tre point. 

Syv ligakampe er Esbjerg nu oppe på uden sejr, og efter 0-1-hjemmebanenederlaget til netop Horsens i sidste weekend er det vel kun i Aarhus, at humøret er ligeså lavt som i Esbjerg. Fraværet af Nordvik og Mabil (skade og karantæne) hjælper bestemt heller ikke.

Følg Unibet På Twitter Og Bliv Opdateret Med Spilforslag, Interviews Og Analyser!

Sølle fem mål er der scoret i de seneste seks indbyrdes ligamøder, og det kunne meget vel blive endnu en målfattig affære mellem to af de mest tandløse offensiver i Superligaen. Vi har tidligere set, at angriberne har trange kår på dårlige baner, og Horsens Stadion hører i den grad til i denne kategori. 

Under 2.5 mål er fortsat fint betalt omkring 1.70, og det er et spil, der var gået hjem i Horsens’ seneste tre hjemmekampe og i fire af Esbjergs seneste fem udekampe. Hvis der overhovedet bliver scoret i Horsens, tror jeg, det endnu en gang bliver Den Gule Fare, der kommer på tavlen.

1, X eller 2: Sats på 1-tallet til odds 2.30
Resultattip: Sats på 1-0 til odds 7.50
Andet spil: Sats på under 2.5 mål til odds 1.70

AGF - AaB (kampstart mandag 19:00)

AaB tog sidste uge sin tredje smalle sejr over AGF i denne sæson, og det var egentlig ikke fordi, aalborgenserne spillede en særlig god kamp.

AGF-træner Glen Riddersholm valgte i Aalborg et defensivt udgangspunkt, hvilket slog fejl, og AaB kunne sagtens have scoret et par gange yderligere, hvis Jannik Pohl havde været en bedre afslutter.

AGF må simpelthen frem på banen i denne kamp, der er absolut sidste chance, hvis den minimale chance for en top-2-placering skal leve videre. Samtidig skal Viborg dog vinde i Silkeborg.

AGF'erne ser ganske enkelt ikke ud til at kunne klare presset.

Problemet er bare, at AGF ikke er et særlig godt hold. Seks hjemmebanenederlag på stribe er De Hvide nu oppe på - en statistik, der desværre for AGF og vel egentlig også for Superligaen er en nedrykker værdig. 

Stemningen er på nulpunktet i Smilets By, og denne flok spillere ser ganske enkelt ikke ud til at kunne klare presset, hvilket også falder tilbage på cheftræneren og ledelsen. AaB-sejr.

Hjemmeholdet har midtbanespiller Daniel A. Pedersen i karantæne.

1, X eller 2: Sats på 2-tallet til odds 2.10
Resultattip: Sats på 2-1 til AaB til odds 9.00
Andet spil: Sats på over 2.5 mål til odds 1.98

LÆS MERE: Følg Vores Omfattende Blogdækning Af Den Bedste Danske Række