Unibet og FC København fortsætter det stærke samarbejde


FC København og Unibet har forlænget samarbejdet, hvilket betyder, at Unibet fortsat er Officiel Betting Partner og har navnet på den stemningsfyldte B-tribune, der således vil bære navnet Unibet-tribunen frem til udgangen af 2017.

Både i FC København og hos Unibet, der har samarbejdet siden 2012, er man meget tilfreds med, at samarbejdsaftalen også fortsætter i årene, der kommer.

"Unibet er en meget aktiv og innovativ del af FC Københavns univers og en integreret del af vores stadionoplevelse. Den oplevelse udbygger og udvikler vi konstant, og her er Unibet en vigtig partner for os", siger administrerende direktør i FC København Anders Hørsholt.

Hos Unibet deler direktør Kim Olesen glæden over fornyelsen af det allerede stærke samarbejde:

"Vi er glade for at være en aktiv del af miljøet omkring FC København og deler klubbens ambition om at være den bedste og mest innovative på markedet", siger han og fortsætter:

"Vi har arbejdet meget på at være med til at skabe værdi for klubbens fans og ser fortsat mange muligheder i samarbejdet med FC København. Derfor ser vi meget frem til fortsat at give alle en endnu bedre oplevelse".

Se eller gense en række af Unibets indslag med FC København fra årene, der gik:

LÆS MERE: FC København topper Unibets formbarometer netop nu!