Zlatan Ibrahimovic og de flotteste saksespark i historien!


Zlatan Ibrahimovic' fire scoringer og et utroligt saksespark mindede os tirsdag endnu en gang om, hvor god han virkelig er. 

4-2-sejren over England på selve åbningsaftenen af Friends Arena udviklede sig til intet mindre end et Zlatan-show.

Vi holder alle af et flot udført saksespark, så derfor har vi fundet en buket frem, som du kan fryde dig over.

Zlatan

Desværre for Zlatan er kandidaterne til FIFA's "Årets Puskas-mål" allerede udpeget. Tror du Zlatan bekymrer sig om det? Han bekymrer sig aldrig. 

10. Trevor Sinclair

Husker du Trevor Sinclair? Ja, det gør du garanteret. Vi snakker om fyren med dreadlocks, der spillede for QPR.

Du ved, den hurtige fløj, der præsterede DETTE!

9. Marco van Basten

Van Basten var ikke fremmed for at score smukke mål. Mange af dem på ægte brasser-manér.

Dette er hans bedste. Fra tiden i Ajax-trøjen mod Den Bosch.

8. Wayne Rooney

Wazzas saksespark mod ærkerivalen Manchester City afgjorde lokalderbyet. Rooney fik prisen for det bedste mål i Premier League. Slet ikke dårligt.

7. Youri Djorkaeff

Før han sluttede sig til fodboldpensionisterne på Reebok Stadium, plejede Djorkaeff at score mål som dette. Her er det mod Roma, dengang han spillede for Inter.

6. Hugo Sanchez

Real Madrid-stjernen var en målmaskine på sine bedste dage på Bernabeu. Denne scoring er dog i særklasse.

5. Sibusiso Zuma

En gammel kending af dansk fodbold. Sibusiso Zuma satte den vel nok flotteste scoring nogensinde i dansk topfodbold ind mod FC Københavns ærkerivaler, Brøndby IF, dengang de stadig kunne spille med om mesterskabet.  Det er lige til lærebogen!

4. Mauro Bressan

Fiorentinas Mauro Bressan overraskede alt og alle, da han pludselig kastede sig ud i et akrobatisk forsøg fra kanten af feltet. Folk nåede lige at tænke: "Den bold ender på bagerste tilskuerrække". Det gjorde den ikke.

3. Jakob Køhler

Så er vi i Danmark igen. Ikke nok med at dette er et fantastisk udført saksespark, så er det et fantastisk udført saksespark af en ...  målmand! Man må bare tage hatten af.

2. Rivaldo

På grund af timingen, teknikken og modet er dette måske den bedste scoring gennem tiderne. Vi taler 2-2 i overtiden, og at Barcelona havde desperat brug for et sejrsmål for at kvalificere sig til Champions League i 2001.

Rivaldo sørgede for dette sejrsmål med et udsøgt eksekveret saksespark. Scoringen gav ikke kun sejren mod Valencia, men også Rivaldo et hattrick.

1. Pele

Teknisk set ikke et smukt mål, men Peles saksespark i filmen "Escape To Victory" sørgede for, at redde de allierede fra nazisternes kløer. Det skal man heller ikke kimse ad...