Golf: 10 ting du skal vide før US Open 201310. Rory McIlroy har endnu ikke vundet et trofæ i de ni turneringer, han har deltaget i i år. Hans hidtil bedste resultat er en andenplads i Texas Open. US Open-vinderen fra 2011 giver odds 23.00 på at gentage succesen i år.

9. Verdens nummer ét, Tiger Woods, har vundet fire ud af otte turneringer i denne sæson og endte som nummer fire ved Masters i april. Woods er med odds 6.50 favorit til at vinde US Open.

8. Masters-triumfatoren Adam Scott er endt uden for top-10 i de to turneringer, han har deltaget i, siden han vandt "The Green Jacket". Men sidst US Open blev spillet på Merion, i 1981, vandt australske David Graham turneringen. Hans landsmand Scott har odds 25.00 på at gentage kunststykket 32 år senere.

7. Woods, McIlroy og Scott spiller de første to runder sammen, og det er første gang, Woods og McIlroy spiller sammen i en major. Woods har odds 2.30 på at få den bedste score i første runde, mens McIlroys odds er 3.00.

6. Phil Mickelson er endt som nummer to fem gange før ved US Open og har odds 20.00 på at gøre det bedre i år. Mickelson har det bedste putting-gennemsnit på touren med en succesrate på 1.680.

5. Den forsvarende mester, Webb Simpson, klarede ikke cuttet ved Memorial-turneringen sidste måned og har ikke vundet et trofæ i 14 forsøg denne sæson. Amerikaneren har odds 11.00 på at slutte i top-5 søndag.

4. Graeme McDowell har kun spillet én gang siden sin sejr ved RBC Heritage midt i april, og nordireren missede cuttet ved Players Championship for over en måned siden. McDowell vandt US Open i 2010, og i år er hans odds oppe på 23.00.

3. Brandt Snedeker er kun endt i top-5 i fire af sine 12 turneringer denne sæson, hvor den eneste triumf kom i Pebble Beach. Den 32-årige har endnu til gode at vinde en major og har odds 7.00 på at havne i top-5 denne weekend.

2. Memorial Tournament-mesteren Matt Kuchar har klaret cuttet i hver eneste af sine 14 optrædener i denne sæson og har odds 5.75 på at ende i top-5 søndag.

1. Sverige har otte spillere med ved årets US Open, men ingen svensker har nogensinde vundet denne major. Henrik Stenson har ikke vundet så meget som én titel i 10 forsøg i denne sæson, men han er alligevel favorit (odds 3.50) til at ende højere end sine syv landsmænd.


Klik her for at se alle Unibets odds på US Open 2013