Unibet indgår stor sponsoraftale frem til kæmpe dansk boksebrag


Unibet har indgået aftale med Rudy Markussen og bliver hermed hovedsponsor for den 38-årige bokser, der får comeback i bokseringen d.12 september ved Nordic Fight Night i Frederikshavn. 

I anledningen sponsoratet har vi en række tilbud klar til dig, hvor du blandt andet kan få boostede odds på knockout-sejr til Rudy og score signerede t-shirts fra den populære danske bokser. Se mere her.

Hos Unibet vækker aftalen begejstring:

”I sportens verden udfolder der sig nogle fantastiske historier, og vi er enormt glade for at kunne blive en del af lige præcis denne historie. Rudys kamp imod Patrick Nielsen bliver den største boksekamp på dansk grund i årevis, og vi glæder os til at bringe de bokseglade danskere endnu tættere på braget”, udtaler Stefan Pflug, Sponsoransvarlig hos Unibet.

Også Rudy Markussen ser frem til samarbejdet:

”Unibet vil gerne være med til at fortælle min historie og støtter mig op til mit comeback. Vi kommer til at lave noget fedt video sammen og hype kampen imod Patrick. Jeg er virkelig motiveret, og det er rart at have en partner med, som tager sporten ligeså seriøst som mig”. 

Om kampen imod Nielsen har Rudy Markussen følgende kommentar: 

”I første omgang ser jeg frem til d.12 september, derefter kommer Patrick. Det er en kamp som hyper dans boksning, og det er lige nøjagtig det, som vi mangler. Samtidig det gør mig stolt, at jeg kan være med til at skabe et stort dansker-opgør og ikke mindst, at jeg, som den eneste tilbageværende af de 3 store super mellemvægtere i Danmark, Mads Larsen, Mikkel Kessler og jeg, kan give danskerne endnu en oplevelse ved at bokse og vinde over den yngre upcomming Patrick Nielsen”.

Rudy Markussen og Patrick Nielsen i ringen d. 12 september til Nordic Figth Night til det, medierne kalder en ”forret” til danskerbraget. Der er endnu ikke sat dato eller venue på kampen imellem de to danskere, men alt taler for, at det bliver et sted i København inden årets udgang.