NHL Betting: Vancouver Canucks med gode vinderchancer i Heritage Classic


Vancouver-Ottawa

Som altid med Heritage Classic, mødes to hold fra Canada. Natten til mandag er Vancouver og Ottawa på plakaten på BC Place i Vancouver.

Tre point fra fire kampe efter OL-pausen har givet Canucks et tiltrængt boost. Der er alligevel plads til forbedringer i offensiven med kun et mål per kamp i samme periode. Måske kan de endelig begynde at opbygge deres selvtillid mod et Ottawa, der åbner mere op end man ellers har set dem.

Sidstnævnte 6-1 tab mod Detroit var langt fra ideelt og de måtte bøde for deres ujævne forsvarsspil i første periode og de gange de kaste overtalsmulighederne væk. Hvis jeg havde valget, ville jeg hellere stå i John Tortorellas sko end i Paul MacLeans. Vancouver har et stabilt spil i egen zone, som der kan bygges videre på. Både Eddie Lack og Roberto Luongo er vigtige brikker i et forsvar, som i øjeblikket har et stramt greb om modstanderne.

Det her er en stor begivenhed for byen og mon ikke Canucks vil afstedkomme ønsket om et sejr?

Phoenix-St Louis

The Blues har lavet deres første store handel inden transfer-deadline, nemlig Ryan Miller og Steve Ott fra Buffalo. Den første er en exceptionel målmand, som endelig får en oprigtig mulighed og muligvis kan være med til at gøre forskellen for holdet.

Jaroslav Halak og Chris Stewart var de eneste nuværende rooster-players, som måtte gå den anden vej. Selvom man kan diskutere, hvor succesfuldt handlen bliver på den lange bane, er holdet en divisionsfører, som lige er blevet endnu stærkere.

At tabe tidligere kampe back-to-back for nogle dage siden var ikke den ideelle måde for Phoenix at starte ud på. De har dog vist, at de stadig har kapaciteten, efter de slog både Chicago og Pittsburgh i starten af sidste måned.

Man kan ikke rigtigt været skuffet over St Louis, efter de tabte en tæt kamp i fredags, mod den eneste klub der er over dem. Deres handel burde også have givet dem et boost, så sats på de blå til 2.15.


Bedste Spil: Vancouver Canucks vinder Heritage Classic til 2.15