Olympiakos v Manchester United: 10 ting du bør vide


10. Manchester United har slået Olympiakos i alle de fire Champions League kampe, de har mødt hinanden i. Udebaneholdet er favoritter til at vinde med odds 2.17. 

9. United har scoret 12 mål i de fire kampe. De står til 5.25 for at score over 2.5 mål.

8. Olympiakos har vundet fire ud af fem tidligere Champions League kampe mod den engelske klub. Hjemmebaneholdet står til odds 3.50 for en sejr.

7. Grækerne er faktisk ubesejrede i de sidste fem opgør mod Englændere. Oddsne er 1.75 på, at de enten vinder eller at det ender uafgjort på dobbeltchancen.

6. David Moyes side er ubesejrede i denne sæson – kun Atletico Madrid og Real Madrid mangler at mærke klubbens styrke. Oddsne er 1.28 på at De Røde Djævle enter vinder eller at det ender uafgjort på dobbeltchancen.

5.  Olympiakos har fundet vej til nettet i hver af otte tidligere hjemmekampe i Champions League. Hjemmebaneholdet står til 5.50 for at score i begge halvlege.

4. Manchester United har ikke ladet bolden gå ind i deres mål under de sidste fire kampe i Europa. Holder de fast i et cleen sheet, giver det pengene 2.50 gange igen.

3. Sidste gang holdene mødtes, vandt United 3-2 i Grækenland i 2002/2003 gruppespillet. En gentagelse af det resultat kan spilles til odds 32.00. 

Her er højdepunkterne fra kampen i 2002. 

 

2. Marouane Fellaini har endnu ikke scoret for Manchester United, siden han kom til fra Everton sidste sommer. Midtbanespilleren giver pengene 4.70 gange igen, hvis han får bolden i nettet.

1. Wayne Rooney har scoret to gange og assisteret tre mål i de fem Champions League kampe i denne sæson. Rooney står stil 6.00, hvis han åbner ballet af scoringer.